Sjekk onsdagens fotballrykter: - Barcelona forsterker med Chelsea-stjerne

Mens Vincent Kompany kan være på vei til Frankrike.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. september.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

 

Den nyrike franske klubben, Monaco, planlegger å prøve seg på Vincent Kompany i januar. Den 27-år gamle stopperen har vært en viktig brikke i Manchester City, som har slitt når han har vært ute med skade. Belgieren er lagets kaptein, men denne sesongen har han hatt mye trøbbel med skader. Monaco vil derfor teste City med et bud på 170 millioner kroner i januar, melder Express.

Han er ikke den eneste stopperen som kan forsvinne fra Premier League i januar. David Luiz er også en som har hatt en litt trøblete sesong for Chelsea. Det er ingen hemmelig at Barcelona er interessert i 26-åringen, og nå ser de sitt snitt til å hente 26-åringen i januar etter å prøvd på det samme i hele sommer. Daily Star skriver at katalanerne forbereder et bud på nærmere 300 millioner kroner.

Artikkelen fortsetter under bilder.

SKADEPLAGET: Vincent Kompany har slitt mye med skader og kan være på vei bort fra Manchester City.SKADEPLAGET: Vincent Kompany har slitt mye med skader og kan være på vei bort fra Manchester City. Foto: ANDREW YATES/Afp

Mer Barcelona: Spisstalentet Antonio Sanabria har vært på Arsenals radar en god stund og blir regnet som en juvel på akademiet til den katalanske klubben, mens selv om The Gunners har en god avtale klar for 17-åringen, har han nå bestemt seg for å prøve lykken i Serie A og Roma, skriver IB Times. Barcelona har tilbudt Sanabria ny kontrakt, men ifølge agenten har de allerede avslått tilbudet. Også Chelsea, Manchester City og Liverpool skal være interessert.

 

I sommer solgte Roma én av sine beste offensive spillere, Erik Lamela, til Tottenham, men ifølge Footy Latest kan han være på vei bort allerede i januar - på lån. 21-åringen, som er tidenes dyreste Tottenham-kjøp, har ikke helt fått fotfeste i Premier League, og nå skal André Villas-Boas være villig til å la han dra ut på lån til Atlético Madrid i januar.

Artikkelen fortsetter under bildet.

LÅN: Erik Lamelas tid på White Hart Lane blir kortvarig. André Villas-Boas skal nemlig være klar for å låne han ut.LÅN: Erik Lamelas tid på White Hart Lane blir kortvarig. André Villas-Boas skal nemlig være klar for å låne han ut. Foto: Jonathan Brady

Stoke har også planer om å forsterke i januar. Daily Mirror skriver at The Potters håper å signere den nederlandske spissen Luuk de Jong. Speidere fra klubben var på plass for se 23-åringen da Borussia Münchengladbachs seier over Schalke i helgen. De Jong, som var med i EM-troppen i Nederland i 2012 skal være på kant med trener Lucien Favre og har bare spilt 71 minutter denne sesongen. Derfor skal han være desperat etter en overgang i januar.

Og Mark Hughes har allerede en avtale på plass for 21 år gamle Juan Agudelo. Spissen var på besøk hos Stoke forrige uke og kommer gratis etter at kontrakten med New England Revolution gikk ut. Problemet er at han fremdeles ikke har fått en arbeidstillatelse, men det betyr ikke at «Sparky» har gitt opp håpet om å hente han, skriver avisen i samme sak.

Artikkelen fortsetter under bildet

TIL STOKE: Mark Hughes skal være interessert i å hente Luuk de Jong til Stoke.TIL STOKE: Mark Hughes skal være interessert i å hente Luuk de Jong til Stoke. Foto: PATRIK STOLLARZ/Afp

Ashley Coles kontrakt med Chelsea går ut etter denne sesongen, men på pressekonferansen før kveldens oppgjør mot Steaua Bucuresti gikk José Mourinho langt i å avsløre at venstrebacken vil få ny kontrakt, skriver Sky Sports. Han kunne også bekrefte at Cole starter kampen etter å ha måttet se Cesar Azpilicueta vikariere på venstresiden de siste ukene.

Hull håper å gjøre et kupp i januar ved å hente Marseille-spissen Jordan Ayew for 35 millioner kroner. 22-åringen har kun scoret to mål på 19 kamper, men det hindrer ikke Steve Bruce i å ønske seg spilleren i januar. Også Stoke og Everton skal være interessert, men de skal foretrekke en låneavtale, skriver Daily Mail.