Danske eks-kjærester deler rom under håndball-VM

- Vi gjør alt sammen, sier Mette Gravholt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV 2 har tidligere omtalt den danske håndballspilleren Kristina Kristiansen (24) som sto frem som lesbisk da hun var 18 år gammel. Kristiansen har også stått frem for danskene i starten av VM i Serbia.

Med henholdsvis seks og ti mål i kampene mot Kina og Japan, ble hun toppscorer for Danmark. Kristiansen er tydelig i god form, og kanskje trivselen i VM-byen Nis er litt av grunnen til det.

 

Playmakeren har nemlig en sjelevenn som hun gjør absolutt alt med under mesterskapet. Ekstrabladet skriver at Kristiansen deler rom og gjør alt med eks-kjæresten Mette Gravholt. De to er lagvenninner i Team Tvis Holstebro, og tonen er gode mellom Kristiansen og Gravholt selv om de avsluttet forholdet for halvannet år siden.

– Etter det ble vi bare sinnssykt gode venner. Vi gjør alt sammen, og så har vi til og med fått lov til å bo sammen under VM. Det er helt fantastisk, fordi det gir oss en sinnssyk trygghet, sier Gravholt til den danske tabloidavisen.

Kristiansen, som har kallenavnet «Mulle», har tidligere uttalt at det var en lettelse å stå frem som lesbisk. Hun omtaler det som «en stein som landet tungt på jorden og sa BOFF!». Gravholt avslører at alt endret seg for henne da hun møtte Kristiansen.

– Jeg likte gutter før jeg møtte «Mulle». Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke visste det før, men nå er jeg veldig klar over at jeg ikke liker gutter så godt. Jeg liker jenter, sier Gravholt.

Artikkelen fortsetter under bildet!

STORSPILLER I VM: Kristina Kristiansen scoret ti ganger i kampen mot Japan. STORSPILLER I VM: Kristina Kristiansen scoret ti ganger i kampen mot Japan. Foto: SASA DJORDJEVIC

Kristiansen nyter tilværelsen både i VM og Holstebro sammen med Gravholt. Selv om hun deler leilighet med lagvenninne Sandra Toft, er det lite sjalusi å spore mellom det tidligere kjæresteparet.

– Vi er bestevenner. Sånn er det! Det har vi vært helt siden hun kom til klubben. Det har gått superbra. Hun kjenner meg kjempegodt, det er et godt vennskap, og det er deilig å ha en sånn person man er så tett med i sitt liv. Jeg har andre venninner, Sandra Toft, som jeg bor med. Det er superdeilig. Vi tre har det kjempebra i Holstebro, og når vi er på ferie, sier Kristiansen.

PS: Danmark møter Algerie til sin tredje VM-kamp tirsdag kveld. De to foregående har endt med seier. Ifølge Berlingske Tidende kan det være at landslagssjef Jan Pytlick må klare seg uten stjernespilleren Ann Grete Nørgaard. Hun skadet seg i åpningskampen mot Kina, og det vil bli avgjort like før kamp om hun blir spilleklar.