Brasiliansk stjerneskudd vraket Manchester United

Det brasilianske stjerneskuddet Bruno Gomes (17) valgte en overgang til Club Internacional.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bruno Gomes har vært på en rekke treningsopphold på Manchester Uniteds AON Training Complex de siste to årene og latt seg avbilde med både Sir Alex Ferguson, Ryan Giggs, Wayne Rooney og Rio Ferdinand.

17-åringen, som de siste årene har spilt for Desportivo Brasil, var enig med Manchester United om å skrive proffkontrakt med klubben på sin 18-årsdag. Det har Gomes selv bekreftet på sin offisielle Twitter-konto.

LES OGSÅ: TV 2s ekspert: – Normalt sett slår United tilbake, men...

 

Bruno Gomes blir beskrevet som et usedvanlig stort spisstalent og har scoret over 100 mål for sin klubb Desportivo Brasil de siste årene.

Både Real Madrid og Udinese har vist interesse for stortalentet, men spilleren selv har hele tiden gjort det klart at Manchester United var førstevalget.

PÅ UNITED-BESØK: Bruno Gomes lot seg stolt avbilde med Manchester Uniteds gamlesjef Sir Alex Ferguson i fjor. Bildet la han ut på sin offisielle Twitter-konto.PÅ UNITED-BESØK: Bruno Gomes lot seg stolt avbilde med Manchester Uniteds gamlesjef Sir Alex Ferguson i fjor. Bildet la han ut på sin offisielle Twitter-konto.

Les også: Dette skriver avisene om United og Moyes etter fiaskoen

Har du spillere fra disse klubbene på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Nå har imidlertid den potensielle Manchester United-overgangen tatt en uventet vending, skriver en rekke engelske medier.

For mandag offentliggjorde Bruno Gomes på sin offisielle Twitter-konto at han har skrevet under på en langtidskontrakt med Internacional i hjemlandet Brasil.

 Ifølge The Daily Mail skal årsaken til Gomes' sitt nei til United være at faren var usikker på betingelsene i tilbudet angriperen ville få på Old Trafford.

– Takk til alle MUFC-fans for alt, men nå er jeg «rød» i det sørlige Brasil - Sport Club Internacional!!, skriver Gomes på Twitter.