MEST SETT: Auditioner fra «The Voice» og «Idol» og sketsjer fra «Torsdag kveld fra Nydalen» er blant årets mest sette underholdningsvideoer på tv2.no. Foto: TV 2
MEST SETT: Auditioner fra «The Voice» og «Idol» og sketsjer fra «Torsdag kveld fra Nydalen» er blant årets mest sette underholdningsvideoer på tv2.no. Foto: TV 2

Husker du disse øyeblikkene fra 2013?

Dette er tv2.no's mest sette underholdningsvideoer fra 2013.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV 2 har bydd på mange uforglemmelige øyeblikk dette året.  Nå kan du se noen av de største øyeblikkene, når vi har samlet årets mest populære underholdningsvideoer på tv2.no.

1. Steffens «Idol»-audition

Øverst på listen troner Steffen Jakobsen (23) med sin «Idol»-audition fra Oslo. Han imponerte dommerne med sin mørke basstemme da han fremførte Josh Turner-låten «Your Man». På under en uke hadde 130.000 sett hans audition på nett og han ble raskt en publikumsfavoritt. Steffen endte på en tredjeplass i «Idol 2013», og hans audition ble stemt frem som årets store «Idol»-øyeblikk.

Nå har Steffens versjon av «Your Man» over 326.000 visninger, og det sikrer han en solid førsteplass på denne listen. 

2. Populær «Idol»-trio

På andreplass ligger også en av Steffens opptredener i «Idol». Under dommerutvelgelsen skulle deltakerne synge i en gruppe, og trioen Steffen, Christopher Olafsrud (19) og Madeleine Christensen (20) fremførte låten «What makes you beautiful» av One Direction. Opptredenen ga dommerne gåsehud, og alle de tre deltakerne ble sendt til semifinalen.

3. Kristians blind audition

Kristian Kristensen (21) imponerte stort på sin blind audition i «The Voice». Allerede før han hadde rukket å framføre mer enn de aller første tonene, snudde alle mentorene seg. Kristian kom helt til semifinalen i sangkonkurransen, med Espen Lind som sin mentor.  

4. Nakenbading på «Farmen»

Jentenes nakenbading er den videoen fra årets sesong av «Farmen» som er mest sett på tv2.no. Mari ble valgt til andrekjempe i den andre uken av «Farmen», og under oppholdet på kjempehytten fikk hun tildelt et kamera slik at hun kunne filme seg selv. I all uvitenhet ble Hege Merete Bergsnev (25) og Daria Druzd (29) filmet av Mari mens de badet nakne i vannkanten 

5. Jan Thomas parodierer «The Fox»

I høst har Ylvis-brødrene hatt en megahit med låten «The Fox». Da stylisten Jan Thomas var gjest i «Torsdag kveld fra Nydalen», gjorde han sin egen vri på hitlåten. Han lurte nemlig på hva det er hanen egentlig sier, og laget musikkvideoen «What does the cock say?».

6. Sigrid spruter brystmelk på ungdomspolitikeren

Komiker Sigrid Bonde Tusvik (33) la ikke skjul på at hun hadde brystspreng da hun skulle intervjue leder for Fremskrittspartiets Ungdom, Himanshu Gulati, om kvoter til foreldreperm. Den nybakte moren dro frem en brystpumpe under intervjuet i «Torsdag kveld fra Nydalen», og hun fikk både Gulati og John Brungot til å hjelpe til med melkingen. Deler av klippet ble for drøyt til å sendes på TV. 

Klippet i sin helhet ble sett av tusenvis av nordmenn på tv2.no, og over en måned senere vekket klippet også stor intresse i Kina.

7. «Idol»-Eirik synger «Månemannen»

Eirik Søfteland (25) endte på en andreplass i «Idol 2013». I den femte finalerunden sang finalistene på norsk, og rockeren fra Os valgte låten «Månemannen» av Vamp. Eirik fikk stående applaus fra dommerne, og de mente at han kuppet showet. 

8. «Farmen»-Anne Beate blir løpt ned av hesten

Det ble dramatisk under årets sesong av «Farmen», da Anne Beate Rye Teigen (45) skulle få den ene hesten og føllet inn i stallen. Hesten løp rett på Anne Beate, slik at hun falt og kom under hesten. Hun ble sendt med ambulanse til sykehuset, og der ble det konstantert at hun hadde en kraftig hjernerystelse og flere kutt i ansiktet. 

9. Duett med Kurt Nilsen og Lene Marlin

Denne våren ble andre sesong av «Hver gang vi møtes» sendt på TV 2. Den mest sette opptredenen fra årets sesong er duetten mellom Kurt Nilsen og Lene Marlin. Deres versjon av Ole Paus og Jonas Fjelds låt «Engler i sneen» har blitt sett over 62.000 ganger.

10. Else og Morten kaster klærne

«Torsdag kveld fra Nydalen»-gjengen er ikke redd for å kle av seg på scenen. Morten Ramm og Else Kåss Furuseth dro det helt ut i deres nakenversjon av «Americas Funniest Home Videos», kalt «Americas Funniest Porn Video».