Ektepar drepte mann «for moro skyld» - feiret med middag

Ekteparet Elytte og Miranda Barbour er nå pågrepet og siktet etter bisarr bryllupsfeiring i byen Sunbury i USA.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 

11. november feiret ekteparet Elytte (22) og Miranda (18) Barbour at de hadde vært gift i tre uker.

Det ble, ifølge lokalt politi, gjennomført på bisart vis i den lille byen Sunbury i den amerikanske delstaten Pennsylvania, hvor paret knivdrepte og kvalte 42 år gamle Troy LaFerrarra «for moro skyld», skriver den amerikanske avisen, Daily News.

– Feiret drapet på restaurant

Ifølge politiet hadde paret et stort ønske om å drepe en person, og la derfor ut en annonse på nettstedet Craigslist hvor Miranda Barbour tilbød selskap for en kveld mot betaling.

42 år gamle Troy LaFerrarra svarte på annonsen og møtte Miranda utenfor et kjøpesenter i byen. Ifølge Daily News lurte 18-åringen offeret med seg bort til bilen hennes på parkeringsplassen ved kjøpesenteret, hvor Elytte Barbour ventet under et teppe i baksetet.

Politiet mener 42-åringen ble kvalt med en ledning av Elytte, mens Miranda knivstakk mannen 20 ganger. Paret dumpet så LaFerrarra i et smug, hvor han ble funnet dagen etter.

– De gikk ut og spiste middag for å feire og nyte spenningen ved å ha drept noen, fortalte politisjefen i Sunbury, Stephen Mazzeo til Daily News lørdag.

Hadde planlagt drap tidligere

Miranda ble arrestert og siktet for drapet på Troy LaFerrarra tirsdag. Ektemannen Elytte gikk da ut i media og forsvarte sin kone og forklarte at det hele skjedde i selvforsvar da LaFerrarra hadde forsøkt å ta på henne.

Men politiet hadde ikke tillit til forklaringen, og fant fort ut at ektemannen selv hadde vært involvert i drapet.

Fredag ble også ektemannen Elytte arrestert. Til politiet fortalte den nå drapssiktede 22-åringen at paret i lengre tid hadde planlagt å drepe noen, men at det ikke hadde gått helt etter planen. Helt til 42-åringen svarte på nettannonsen.

Politiet etterforsker nå om paret kan ha stått bak flere drap.