Sjekk lørdagens fotballrykter: - Robin van Persie har bedt om å få forlate Manchester United

...og Wilfried Zaha avviser forhold til David Moyes' datter.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. september.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Robin van Persie skal ifølge Irish Mirror ha bedt om å få forlate Manchester United. Det har lenge vært spekulasjoner om at storscoreren skal ha fått en dårlig tone med manager David Moyes. Nå er det tidligere proff Mark Lawrence som uttaler at nederlenderen skal ha bedt klubbledelsen om å sette han på overgangslisten.

Arsenal ønsker å hente Dundee Uniteds stortalent Ryan Gauld. 17-åringen som har slått gjennom i den skotske ligaen denne sesongen følges av flere klubber, men Premier League-lederen skal være av de mest interesserte. Likevel har Dundee-ledelsen gitt klar beskjed om at unggutten, som blir kalt den skotske Messi, ikke trenger å forlate landet for å fortsette å utvikle seg i samme retning. Det skriver Metro.

Manchester United, Chelsea og Tottenham skal alle være ute etter å sikre seg Inters 27 år gamle midtbanespiller Fredy Guarin. Men nå skal også Barcelona ha kastet seg inn i kampen om spilleren, og håper dermed på å snappe han foran Premier League-klubbene. Det skriver Daily Express.

Se også: Se vår analyse av komplette Sergio Agüero

Det er spekulert mye i om hvor vidt Manchester Uniteds franske back Patrice Evra kommer til å fortsette i klubben etter denne sesongen. Monaco har vært en aktuell klubb, og nå ser det ut til at Evra forsvinner hjem til Frankrike etter sesongen. Det skriver Mirror.

Artikkelen fortsetter under bildet.

ATTRAKTIV: Arsenal skal være ute etter unggutten Ryan Gauld.ATTRAKTIV: Arsenal skal være ute etter unggutten Ryan Gauld. Foto: Jeff Holmes/Pa Photos

Tidligere i år gikk det rykter om at Wilfried Zaha fordi han hadde hatt et forhold til David Moyes datter. Men nå går 21 åringen ut og avkrefter det hele på Twitter.

– Jeg har aldri datet eller i det hele tatt møtt datteren til David Moyes. Så det er ikke årsaken til at jeg ikke spiller, sier han.

Les også: Ekspertene er uenige: Hvem tror du topper Premier League ved nyttår?

Samtidig skal Cruzeiros midtbanespiller Everton Ribeiro ha innledet samtaler med nettopp Manchester United. 24-åringen håper å være klar for den regjerende ligamesteren allerede i januar. Det skriver Metro.

Artikkelen fortsetter under bildet.

FALSKE RYKTER: Wilfried Zaha reagerer på ryktene om at han skal ha et forhold til David Moyes' datter.FALSKE RYKTER: Wilfried Zaha reagerer på ryktene om at han skal ha et forhold til David Moyes' datter. Foto: NICOLAS ASFOURI/Afp

Chelseas midtbanespiller Oriol Romeu imponerer på utlån hos Valencia. Nå skal de blå fra London ønske å beholde 22-åringen for å satse på han i fremtiden. Det skriver Daily Express.

Både Manchester City og Barcelona skal ha sett seg ut keeper Claudio Bravo. Joe Hart er som kjent henvist til benken i City, og Pellegrini skal være yte etter en ny klar ener mellom stengene. Det skriver Talksport.

IMPONERER: Oriol Romeu imponerer på utlån.IMPONERER: Oriol Romeu imponerer på utlån. Foto: Michel Euler/Ap