Skulle ha cheeseburgere, fikk kassabeholdningen

Blir neppe månedens ansatt...

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Et par fra Hermitage i den amerikanske delstaten Tennessee fikk seg nylig en stor overraskelse da de hadde kjøpt frokost på McDonald's.

I stedet for å få utlevert mat i drive-thru-luka, fikk de en papirpose full av sedler. Det skulle vise seg at posen inneholdt restaurantens kassabeholdning.

Greg Terry, som var den som tok imot papirposen, sier til NewsChannel 5 at han og kona Stacye ble forbløffet da de kom hjem og så hva de hadde fått - flere titalls tusen kroner.

– Vi ringte restauranten, og de sa at vi hadde fått hele omsetningen deres. Det første jeg tenkte på var å hoppe i bilen og gi pengene tilbake. Vi kunne ikke ha beholdt pengene. Jeg hadde ikke klart å leve med meg selv, sier Stacye.

Meningen var at innholdet i posen skulle fraktes til banken, men av ukjente grunner ble pengene heller gitt ut i drive-thru-luka.

– Det var ganske mye penger. Jeg kunne ha dratt på shopping, ler hun.

 

Takknemlig restauranteier

Phil Gray, som driver den aktuelle McDonald's-restauranten, takket paret for at de tok kontakt med restauranten da de skjønte hva de hadde fått med seg hjem.

– Vi er svært takknemlige for at disse kundene tok grep da de skjønte hvilken feil som var blitt gjort. Vi undersøker hvordan denne feilen kunne skje, men det viktigste for oss er å vite at vi er en del av et samfunn som har så gode verdier som disse personene, sier han.

SE BILDET: Denne McDonald's-burgeren er 14 år gammel