Her overrumpler Robbie Williams norske Anne 

«Åh herregud! Hva gjør han, og hva gjør jeg nå?». 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I fredagens «Senkveld 10 år: Jubileumsshow!» på TV 2, er Robbie Williams en av artistene som underholder i Oslo Spektrum. 

En av hans aller største fans, trebarnsmammaen Anne Johansen fra Bærum, fikk seg et minne hun aldri vil glemme. 

Da Williams fremførte sin hit «Go Gentle», gikk han ned fra scenen og løftet Anne over skulderen. Der ble hun hengende mens han sang. 

– Det å bli løftet er ikke akkurat et ukjent fenomen for meg, da jeg er én og en halv meter høy. Men overraskelsen var stor. Jeg tenkte: «Åh herregud! Hva gjør han, og hva gjør jeg nå?», sier Anne til TV2.no. 

Se Robbie overrumple Anne i videoen over!

«Oh my god!» 

Etter å ha summet seg litt, forsøkte hun å nyte øyeblikket hun hang over Robbies skulder. Anne har vært fan av ham helt siden han var med i Take That. 

– Da vi kom opp på scenen, prøvde jeg å følge med på hva som skjedde og det gikk overraskende bra, selv om jeg tenkte «oh my god!» igjen og igjen. Jeg koste meg skikkelig og var ikke engang nervøs da vi var på scenen. Den store skjelven, kom da jeg gikk ned av scenen og det jeg hadde vært med på, forsiktig begynte å synke inn! Det var noen tusen damer i salen som gjerne skulle vært i mine sko, ler hun. 

– Robbie har virkelig «blikket», og så luktet han utrolig godt. Det er godt jeg har en ektemann som er stor fan av Robbie og musikken hans, for mannen min syntes dette var nesten like gøy, som jeg syntes selv. Robbie er helt fantastisk, sier hun. 

«Senkveld 10 år: Jubileumsshow!» sendes på TV 2 fredag klokken 22.15. 

FYLTE SPEKTRUM: Robbie sammen med «Senkveld»-gutta Harald Rønneberg og Thomas Numme.
FYLTE SPEKTRUM: Robbie sammen med «Senkveld»-gutta Harald Rønneberg og Thomas Numme.