Idol-Vegard avlyste bryllupet

Kjærligheten tok slutt for Vegard Leite og kjæresten Marianne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 

«Idol»-toeren fra 2011, Vegard Leite (21) skulle gifte seg med kjæresten Marianne Borgen (22), men nå har kjærligheten tatt slutt.

– Ja, det stemmer. Det ble slutt mellom oss nå i begynnelsen av oktober. Det har ikke fungert så godt mellom oss nå i det siste, så da valgte vi heller å gå hvert til vårt, sier Vegard til «God kveld Norge».

Flyttet hjem

I fjor sommer fridde Vegard til kjæresten, som var den som meldte ham på TV 2s talentkonkurranse. De to var samboere i Haugesund, men Vegard har nå flyttet hjem til familien på Værlandet i Sogn og Fjordane.

– Det er godt å være her med familien, få hjelpe til med ting, bare slappe av og ta ting litt som det kommer. Jeg har det fint nå, sier den nysingle artisten.

I 2011 ble Vegard slått på målstreken av Jenny Langlo i «Idol»-finalen.

Vestlendingen høstet mye ros av både dommerne og verdensstjernen Chris Medina for sine rocka TV-opptredener, men etter en øreskade tidligere i år har 21-åringen måttet legge musikken midlertidig på hylla.

Var døv

– Jeg har slitt med ørene mine den siste tiden. I slutten av mai mistet jeg en fjøl i bakken, og da smalt det såpass høyt at trommehinnen sprakk. Det har vært veldig vanskelig. På et tidspunkt var jeg helt døv, og da kunne jeg ikke drive med musikk i det hele tatt. Jeg måtte trekke meg tilbake fra bandet, men jeg håper å få tatt noen oppdrag etter hvert fordi det begynner så smått å bli bedre nå, sier Leite til «God kveld Norge».

NUMMER TO: Vegard Leite ble slått av Jenny Langlo i Idol-finalen i 2011. Foto: Fame Flynet
NUMMER TO: Vegard Leite ble slått av Jenny Langlo i Idol-finalen i 2011. Foto: Fame Flynet

I slutten av januar skal Vegard på en ny kontroll med ørene, og han satser på at han da vil være bra igjen til å kunne fortsette å jobbe med musikk.

- Det er fortsatt drømmen. Jeg har lyst til å spille litt rundt, hvertfall lokalt til å begynne med. Jeg har også lyst til å skrive egen musikk, sier Vegard.