- Jeg følte at jeg ikke fikk puste

Jakten-Thor Gunnar sendte hjem sin forhåndsfavoritt fra gården.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Av Stine Eriksen

Allerede under speeddatene var det tydelig at Thor Gunnar hadde et ekstra godt øye til Laila Irene Haugom (43). Jakten-bonden la ikke skjul på at det pirret litt ekstra når Laila var i nærheten. Men fra å være Thor Gunnars absolutt favoritt, ble Laila sendt hjem fra gården hans først av de fire frierne.

– Tok mye plass

I programmet forteller Thor Gunnar at mye har forandret seg etter at de ble kjent, og at han ikke kan finne tilbake til de følelsene han hadde på speeddaten med Laila.

– Da jeg møtte henne på min hjemmebane ble ting litt annerledes. Laila tok ganske mye plass, sier Thor Gunnar til TV2.no i etterkant av valget.

Thor Gunnar oppdaget flere ting med Laila som han ikke hadde merket da de møttes i Kragerø.

– Vi lo og hadde det moro, men Laila analyserte alt som ble sagt. Hun opptok mye av luften i rommet, og jeg følte at jeg ikke fikk puste. Sånn oppfattet jeg henne ikke under speeddaten i Kragerø, sier han.

Laila og Thor Gunnars speeddate:

Gjengjeldte ikke følelsene

Før hun ble stemt ut, åpnet Laila seg og fortalte om sine følelser for Thor Gunnar. Hun uttrykte et tydelig ønske om å få bli på gården

– Det er vanskelig at vi er så mange, Det begrenser meg litt, for jeg har lyst til å ta litt mer på deg, sier Laila.

Likevel ble hun sendt hjem ved første valg.

– Jeg tror det var veldig uventet. Hun tok det nok tungt, sier Thor Gunnar, som ikke fikk muligheten til å komme med ordentlig forklaring for sitt valg til Laila.

– Jeg forklarte ingenting. Hun måtte bare ta kofferten sin og gå.

Han syntes valget var vanskelig.

– Alle planer gikk i vasken, og daten som gikk best viste seg å ikke føre noen sted hen. Kjærlighet er ikke noe man kan planlegge, sier han.

Savner en forklaring

Laila, på sin side, savner en forklaring på valget som ble gjort. Til TV2.no sier hun at hun ble overrasket over å bli sendt hjem.

– Jeg følte at vi hadde en veldig god kjemi. Jeg så for meg at det kunne bli oss i framtiden, og kunne veldig gjerne tenkt meg å bli bedre kjent med han, sier Laila.

Hun synes Thor Gunnar viste lite av seg selv, og at det var vanskelig å få kontakt med han på den korte tiden de fikk sammen.

– Han var veldig hyggelig og virket rolig og snill, men han var ikke flink til å snakke når vi var alene. Jeg prøvde å få han til å åpne seg, men kanskje virket det motsatt. Kanskje jeg skremte han vekk?

– Angrer du på at du ble med i «Jakten på kjærligheten»?

– Nei, det gjør jeg ikke. Jeg har møtt mange flotte mennesker, og jeg savner de andre damene minst like mye som jeg savner Thor Gunnar.