Jakten-Lars Tomas datet tre damer på samme dag

- Litt nærkontakt må til for å finne ut om det er følelser der.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Av Stine Eriksen

I «Jakten på kjærligheten» er kamerateamet kun på på gårdene i en uke. Frierne har derfor kort tid til å vise hvem de er og hva de føler, og bøndene har det travelt med å ta sine valg.

– Det er en intensiv periode, bekrefter Lars Tomas Sletten (34) ovenfor TV2.no.

I kveldens episode får du se han date tre jenter på rekke og rad – og slik var det i virkeligheten også. Datene med Siv Anita Slettemyr (28), Lene Camilla Sigvarhsen (25) og Stine Høstad Sommervold (25) ble gjort unna i løpet av en dag, noe som opplevdes som litt spesielt for hovedpersonen selv.

– Det var utfordrende å nullstille seg i mellom slagene og begynne på scratch igjen, forteller Lars Tomas.

En veldig følelsesladd date

Det var spesielt én date som gjorde det litt utfordrende å hoppe over på neste jente.

– Det ble mye følelser i date nummer to, og da er det litt rart å skulle date en ny jente like etterpå, sier han og konkluderer:

– Men det ble tre veldig bra dater, altså!

Nærkontakt på alle datene

TV 2 kan avsløre at det ble litt nærkontakt på alle datene, og lurte på hvordan det føltes for Lars Tomas å «drive på» med tre jenter samtidig.

– Det er sånn opplegget er, så da mener jeg det er lov. Man må gjøre det som føles naturlig der og da. Litt nærkontakt må til for å finne ut om det er føleser der, eller om forholdet er på et mer vennskapelig nivå.

– Følte du deg noen ganger falsk?

– Nei, men noen ganger var det litt rart. Jeg gir oppmerksomhet til noen for at de skal føle seg velkommen og verdsatt uten at jeg er interessert i dem, men jeg sier bare ting jeg mener. Det kan man gjøre uavhengig om man er interessert eller ikke.

Se «Jakten på kjærligheten» på TV 2 mandag kl. 20.00

Les flere saker fra «Jakten på kjærligheten» her!