Siri Anita har hatt det tøft etter «Jakten på kjærligheten»

- Jeg kan ikke klandre ham for valget han tok.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For Siri Anita Slettemyr (28) har tiden etter «Jakten på kjærligheten» vært vanskelig.

Til TV2.no forteller hun at livet har vært som en berg-og-dal-bane etter at bonde Lars Tomas Sletten (34) valgte å sende henne hjem fra gården.

– Det er tøft å vite at jeg har blottlagt seg selv så mye, også ble det uansett ikke meg til slutt.

Les flere nyheter på tv2.no

Det er nesten to måneder siden valget skjedde på gården i Nordland, men ettersom ingenting skal røpes før den aktuelle episoden sendes på tv, har Siv Anita måttet holde det som hadde skjedd på gården hemmelig.

– Når nysgjerrige folk rundt meg har spurt hvordan det gikk med meg i «Jakten», har jeg måtte smile og si «dere må vente og se». Det har vært tungt! Nå skal det bli godt å kunne senke skuldrene, sier hun.

Et sjokk

Siri Anita hadde sett for seg en helt annen slutt på «Jakten»-eventyret. Hun forteller at hun hadde en god følelse på at hun skulle få bli på gården.

– Det var ting som skjedde utenfor kameraet som gjorde at jeg var ganske sikke på at dette skulle gå min vei, men der tok jeg grundig feil. Lars Tomas måtte ta et valg, og jeg kan ikke klandre han for valget han tok. Vi vet hva vi har meldt oss på.

– Hvordan føltes det der og da?

– Det var et veldig sjokk! Alt raste sammen rundt meg da jeg skjønte at jeg ikke fikk bli på gården. Jeg hadde forberedt meg på å få bli, og da var det veldig sårt å måtte reise hjem.

Valget til Lars Tomas:

Blottla seg selv

Siri Anita legger ikke skjul på at hun ble betatt av Lars Tomas.

– Ja, jeg ble betatt av Lars Tomas og det er kanskje derfor det gjorde så vondt å ikke komme videre. Jeg hadde håpet på oss to i framtida, og tror det kunne blitt bra om han hadde følt det samme for meg som jeg gjorde for han, sier Siri Anita.

Hun forteller at uken på gården var intens, og at man takler følelser på en litt annen måte enn man ellers gjør.

– Når man skal vinne et hjerte på så kort tid, må man tørre å blottlegge seg selv. Det gjorde jeg. Jeg trodde det gikk min vei, så gjorde det ikke det. Det kommer til å bli tøft å se seg selv knekke sammen på tv, sier Siri Anita.

– Angrer du på at du ble med i «Jakten på kjærligheten»?

– Både óg. Det har vært sårt i perioder, samtidig som det har vært en opplevelse for livet. Jeg har lært mye om meg selv og jeg har truffet fantastiske mennesker. Alt i alt angrer jeg ikke. Jeg har vært meg selv hele veien og da jeg kan gå med hodet hevet.