Sofie sliter etter å ha trukket seg fra «Jakten på kjærligheten»

- Det har vært en tøff tid.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Av Stine Eriksen

Danske Sofie Yderstraede har trukket seg fra «Jakten på kjærligheten». Da konkurransen tilspisset seg på gården hos Thor Gunnar, og det kun var to friere igjen, bestemte Sofie seg for å reise hjem.

– Jeg følte at jeg ble tredje hjul på vogna. De siste par dagene før min hjemreise så jeg at det var en kjemi mellom Thor Gunnar og Berit som jeg ikke var en del av, forteller Sofie til tv2.no.

Trykket stemning på gården

I programmet forteller Sofie ærlig at hun har fått følelser for Thor Gunnar, og at det er vanskelig. Hun forteller Thor Gunnar at hun ikke har det bra, og spør han hva han tenker om å ha henne der, før hun konkluderer med at hun vil reise hjem.

Til tv2.no forteller hun om en trykket stemning på gården de siste dagene.

– Det var ikke så hyggelig på gården på slutten. Alt ble veldig rart og konkurransepreget. Jeg er ikke et konkurransemenneske, og ble nervøs og usikker.

Hun forteller at hun ikke angrer på sin avgjørelse om å reise hjem.

– Jeg føler ikke at Thor Gunnar ville valgt meg den siste dagen, uansett. Likevel var det utrolig vanskelig og trist å ta beslutningen om å reise hjem, sier Sofie.

– Hvilke følelser hadde du for Thor Gunnar på det tidspunktet?

– Jeg var veldig glad i han.

Tøft i ettertid

Sofie innrømmer at hun innimellom har angret på sin deltakelse i «Jakten på kjærligheten», og at tiden etterpå har vært tung.

– Det har vært tøft. Jeg har savnet Thor Gunnar, sier Sofie.

Hun tror ting mellom henne og Thor Gunnar kunne utviklet seg i en annen retning under andre omstendigheter.

– Hvis vi hadde hatt mer tid sammen, uten kameraer og andre damer, tror jeg det kunne blitt noe mellom oss. Vi har utrolig mange felles verdier og holdninger og snakket veldig godt sammen, sier hun.

Ødela mulighetene

Thor Gunnar synes det var synd at Sofie bestemte seg for å reise hjem, men har full forståelse for hennes valg.

– Det må være vanskelig å være i hennes sted, der to damer slåss om oppmerksomheten til en mann. Jeg føler ikke at jeg behandlet dem forskjellig. Berit og jeg ler godt sammen på en enkel og naturlig måte, og det følte nok Sofie var litt vanskelig, sier Thor Gunnar til tv2.no.

– Du har tidligere uttalt at du ville valgt Sofie om valget var der og da. Hva endret seg?

– Om Sofie hadde valgt å bli på gården, var uthvilt og den Sofie jeg ble kjent med, så ville mitt siste valg blitt veldig vanskelig. Desverre ble det ingen valg.

Sofie forlater «Jakten på kjærligheten»