Drømmen brast for Stine

- Nå må jeg bare innse at han har tatt et valg, og komme meg videre.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 

Etter at Stine (25) ble sendt hjem fra «Jakten på kjærligheten» har hun hatt det ganske tøft. Til TV2.no forteller Stine at hun fortsatt lever i en liten boble, og at det er vanskelig å komme videre.

– Det er ganske tøft. Jeg ble veldig glad i Lars Tomas, og jeg savner han fortsatt. Jeg har nok litt kjærlighetssorg, sier hun.

Vanskelig å holde fasaden

Det kanskje aller vanskeligste for Stine har vært å holde det som har skjedd hemmelig for alle rundt seg. For selv om Stine ble sendt hjem fra gården for flere måneder siden, har hun en kontrakt med TV 2 om å ikke avsløre noe før den aktuelle episoden blir sendt på TV.

– Folk rundt kommenterer og spør. Det har vært vanskelig å smile og holde fasaden når jeg selv har hatt det ganske jævlig, sier Stine, før hun forsikrer oss om at ting går mye bedre nå.

– Jeg har fått det som har skjedd litt på avstand nå. Når jeg ser «Jakten på kjærligheten» på TV er det enklere å forstå hvorfor ting ble som det ble. Jeg så jo aldri forholdet mellom Lars Tomas og Lene Camilla da jeg var på gården. Jeg var nok litt blind. Jeg visste kun hva vi hadde gjort, sier Stine.

Forferdelig valgdag

Stine hadde ingen anelse om at det var hun som kom til å bli sendt hjem under Lars Tomas' siste valg. Hun forteller at Lars Tomas virket usikker fram til siste valg, noe som gjorde valgdagen helt forferdelig. For selv om Lars Tomas ikke hadde gitt henne noen forhåpninger, hadde hun likevel begynt å tenke på en framtid mellom de to – noe som gjorde skuffelsen ekstra stor.

Stine legger ikke skjul på at hun hadde rukket å få følelser for Lars Tomas.

– Han har alt som jeg ser etter i hos en mann. Han er åpen, ærlig og oppriktig i alt han gjør. Lars Tomas er en mann det er lett å falle for.

– Hva synes du om Lars Tomas' valg?

– Det er noe han må stå for. Jeg lurer selvfølgelig på hva som var grunnen til at han ikke valgte meg, men sånn kan jeg ikke tenke. Nå må jeg bare innse at han har tatt et valg, og komme meg videre.

Se Lars Tomas' siste valg her:

Ikke gitt opp drømmen

Selv om Stine ikke ble valgt av Lars Tomas har hun ikke gitt opp drømmen om mann og en gård i Nord-Norge.

– Nå gleder jeg meg bare til programmet er ferdig, og jeg kan gå videre. Nord-Norge er fortsatt en del av drømmen. Jeg trives godt der, og det finnes flere karer i Nord-Norge, så det skal nok gå bra, ler Stine.