NYTT TEAM: TV 2 sin administrerende direktør Alf Hildrum sammen med kommende direktør Trond Kvernstrøm.
NYTT TEAM: TV 2 sin administrerende direktør Alf Hildrum sammen med kommende direktør Trond Kvernstrøm.

Ny direktør i TV 2 

Trond Kvernstrøm fra Monster begynner i TV 2. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag ble det kjent at Trond Kvernstrøm blir ny direktør i TV 2 fra og med januar. Kværnstrøm vil ha ansvar for TV 2 sine reklamekanaler og filmkanalen, og han vil ha ansvar for alt programinnhold bortsett fra nyheter og sport. 

– Vi har sikret oss drømmekandidaten 

TV 2s administrerende direktør Alf Hildrum er svært fornøyd med nyansettelsen. 

– Vi hadde èn mann øverst på vår liste da vi bestemte oss for å endre organisasjonen, og jeg er veldig glad for at vi har sikret oss drømmekandidaten. Trond har gjennom et svært langt liv i norsk TV-bransje vist at han er den aller beste. Det han har gjort med Monster og Nice fra den spede begynnelse og fram til i dag sier det aller meste. Nå gleder vi oss til å få Trond Kvernstrøm på laget, sier Hildrum. 

Kvernstrøm forlater dermed Monster, som han i 2002 startet opp sammen med Olav Øen, til fordel for TV 2. 

– Dette blir gøy og litt trist. Det er trist å forlate de flotte folkene i Monster og Nice, men jeg gleder meg til å bli kjent med TV 2 fra innsiden. Selv om jeg har jobbet tett med TV 2 over mange år, blir det noe helt annet å jobbe der. TV 2 har en sterk merkevare og mange spennende utfordringer foran seg som jeg gleder meg å være med å ta tak i, sier Trond Kvernstrøm. 

Lang karriere 

Den nye direktøren har en lang merrittliste bak seg i norsk TV-bransje. Han startet sin karriere med TVNorge-programmer som «Casino» og «Klart svar». 

I 1994 startet han Nordisk Film i Norge og produserte «Mestermøtet», «Millionær» og «HitAwards». 

Monster har produsert produksjoner som «Idol», «Skal vi Danse», «Senkveld med Thomas og Harald», «Gullruten», «Gullfisken», «Norske Talenter», «Alt for Norge», «Stjernekamp» og «Halvbroren». 

Kvernstrøm ble tildelt årets fagpris under Gullruten i 2004.