Slik reagerer Daria på Farmen-frieriet

Se den rørende videoen her.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Av Sandra Kristiansen

Nok en uke har gått på Farmen, og denne er preget av ekstra mye følelser. Deltakerne mottar nemlig brev hjemmefra, og for Daria Druzd (30) blir det ekstra spesielt.

Hennes samboer Andre frir til henne, og i mangel på å få gitt ham et svar med en gang, spiller hun inn en video istedenfor.

– Kjære Andre. Tusen takk for et nydelig brev. Det var utrolig godt å høre fra deg og Magdalena (hennes datter, jour. anm.), og få vite at dere har det bra. Jeg savner dere utrolig mye, og det går nesten ikke en time uten at jeg tenker på dere, forteller hun.

Les også: Pappa, kom hjem!

Svarer på frieriet

Daria sliter med å holde tårene tilbake når hun skal takke samboeren i videodagboken. Men hun er ikke i tvil om hva hun svarer.

– Du skal vite at det er veldig frustrerende å ikke ha deg her. Jeg skulle så gjerne svart deg med en gang. Du blir ikke overrasket, men ja - jeg vil gifte meg med deg, bedyrer hun.

– Beste som har hendt meg

På dette tidspunkt har det gått syv uker siden hun så familien sist, og hun innrømmer at hun har mange ganger vurdert å dra hjem.

– Jeg vet at dere venter på meg, og jeg vet at dere er stolte av meg. Det er ofte jeg har tenkt at jeg vil hjem, men hver gang tenker jeg på det du sa «Ikke kom hjem på grunn av oss. Stå på, ikke gi deg. Du klarer det», sier hun.

Les også: Farmen-Hans Olav skjulte hemmelige lapper for de andre deltakerne

Farmen-deltakeren legger ikke skjul på sine følelser overfor samboeren, og tilføyer følgende:

– Andre, du er det beste som har hendt meg. Jeg er så utrolig glad i deg.

– Veldig tøft

For Daria så var brevet det beste som hendte henne mens hun var på gården, og at det kom et frieri i tillegg var en bonus.

– Jeg ble veldig overrasket, for det sto nederst i brevet. Litt sånn «og forresten». Jeg var allerede satt ut av brevet, så det var bare en prikk over i'en å få det helt på slutten. Jeg ble utrolig glad, men samtidig så var det veldig tøft for jeg fikk ikke svart der og da. Det føltes litt håpløst på en måte, sier hun til tv2.no.

Les også: Farmen-Hans Olav tar et kraftig oppgjør med Daria

Holdt det hemmelig

Det var ikke selve frieriet som var den store overraskelen.

– Vi hadde snakket litt om det, men så skulle jeg plutselig på «Farmen» så det ble satt på vent. Men jeg trodde aldri han kom til å fri i et brev, forteller hun.

– Når blir det bryllup?

– Vi har ikke begynt å planlegge helt ennå, vi tar det litt på sparket. Vi har ikke snakket altfor mye om det, for det er så ferskt. Vi har jo holdt det hemmelig for venner og familie frem til det ble vist på TV denne uken, sier hun lattermildt.

Les også: – Jeg beklager hvis jeg har såret noen!

«Farmen» ser du på TV 2 hver mandag, tirsdag og søndag kl. 21.40.

Anne Beate ble stum av mobbing:

Her blir Farmen-Anne Beate løpt ned av hesten:

– Nei, vi er absolutt ikke kjærester

Farmen-Mari filmet jentenes nakenbading:

Her må Morten redde den lille Farmen-valpen: