Dette skriver avisene om United og Moyes etter fiaskoen

«Moyes brukte elleve år på å hjelpe Everton til seier på Old Trafford - nå har han klart det!»

Kan regjerende ligamester Manchester United være ute av tittelkampen allerede? Det er gjennomgangsmelodien i engelske medier etter gårsdagens tap på hjemmebane - det andre for sesongen i serien.

Avstanden opp til serieleder Arsenal er hele tolv poeng for niendeplasserte Manchester United etter gårsdagens hjemmesmell.

Bryan Oviedos scoring fem minutter før full tid leder mange til å utelukke United fra diskusjonen om hvem som kommer til å vinne ligaen i år.

Hyller Suarez - ler av Moyes
Mens Luis Sárez hylles på fremsidene av de engelske avisene torsdag, står oppslagene om David Moyes og United i sterk kontrast.

«Moyes' elendighet» er tittelen i Daily Star.

«Moyes kjenner smerte etter at Oviedo setter en stopper for Evertons 21 år uten borteseier mot United» skriver The Guardian, og melder videre at Everton-fansens skadefryd for den tidligere styrmannen av den blå skuten, som nå seiler med mer vind i seilene enn på lenge, var stor på Old Trafford.

The Sun fokuserer også på Moyes' elendige statistikk på Old Trafford som Everton-manager. «Moyes brukte elleve år på å hjelpe Everton til seier på Old Trafford - nå har han klart det!», skriver avisen.

TV 2 Sporten-fan: «Hvorfor i all verden er Welbeck på banen?»

En tapper David Moyes svarte på spørsmål fra journalister etter at gamleklubben hadde stukket nok en kniv i siden på Premier League-giganten onsdag kveld. Pressekonferansen etter tapet varte likevel bare to minutter og åtte sekunder, ifølge Guardian-journalist Daniel Taylor.

Artikkelen fortsetter under bildet!

DETTE SKRIVER DE ENGELSKE AVISENE: Luis Suárez og David Moyes i fokus.DETTE SKRIVER DE ENGELSKE AVISENE: Luis Suárez og David Moyes i fokus. Foto: Faksimile

Har fortsatt troen
Moyes var nok sterkt preget på det som var en spesiell kveld på mange måter. Selv om avstanden opp til de andre topplagene kan bli uhyre vanskelig å tette, vil ikke Moyes kapitulere helt ennå.

– Vi har en lang vei å gå. Vi må spille stor fotball og vinne fryktelig mange kamper i innspurten om vi skal være med der oppe mot slutten av sesongen, innrømmet Moyes ifølge Manchester Evening News.

På spørsmål om han tror laget kan klare det, svarte skotten:

– Ja, jeg har ikke tenkt til å foreslå noe annet.

Men i TV 2s Premier League-studio etter kampen, var Erik Thorstvedt klar på at United kan vinke farvel til tittelen.

– Løpet er sannsynligvis kjørt for Manchester United. Ligatittelen tror jeg de kan glemme. Dette er et langtidsprosjekt, og alle var klare på at de skal gi ham tid, sa TV 2s Premier League-ekspert.