Her viser Mette-Marit seg offentlig igjen

Kronprinsparet formelig stråler på bildet av de to, første gang kronprinsessen viser seg offentlig etter prolapsoperasjonen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Av Margrethe Miljeteig

Det er Kronprisparets Fond sin side på Facebook som har postet bildet av kronprins Haakon og Mette-Marit. Dette er første bildet av Mette-Marit etter nakkeoperasjonen.

– Aktivt og engasjert styre, i arbeid for og med ungdom og prosjektene våre. Flott at Kronprinsesse Mette-Marit også kunne delta i deler av møtet, samtidig som hun er i opptrening etter sin operasjon, skriver styret på siden.

– Det er veldig hyggelige bilder vi får se fra styremøtet i Kronprinsparets fond på Skaugum i dag. Det er godt å se kronprinsesse Mette-Marit igjen – og tydelig at hun nå er på bedringens vei etter operasjonen i nakken. Og kronprins Haakon ser oppriktig glad og lettet ut for at kona nå kan være litt med igjen, sier TV 2 sin kongehusekspert, Kjell Arne Totland.

STYRET: Solfrid Larsen og Irene Løken Lystrup sammen med kronprinsparet.
STYRET: Solfrid Larsen og Irene Løken Lystrup sammen med kronprinsparet.

– Men vi ser også at Mette-Marit pakker seg godt inn i dynejakke og skjerf for å holde varmen. Hun vil nok ikke risikere et tilbakefall. Jeg ønsker henne god og snarlig bedring – og håper vi snart også får se henne på offisielle oppdrag igjen, sier han.

PÅ STYREMØTE: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit.
PÅ STYREMØTE: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit.

Det var i starten av oktober i år at meldingen om Mette-Marits sykmelding kom. Årsaken til nakkeprolapsen var et stygt fall.