- Ja, vi er kjærester!

Nå håper Jakten-Elise frierbrevene på Facebook stopper opp.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 

Det var liten tvil hos bonde Øyvind Leine Thune (29) da han skulle ta sitt avgjørende valg i «Jakten på kjærligheten». Elise Edvardsen (24) var en favoritt allerede fra aller fra første speeddate, og han fortalte at han aldri var i tvil om hvem han skulle velge.

Nå har det gått noen måneder siden valget. TV-innspillingen er avsluttet, og vi lurer på om det fortsatt er romantikk i luften hos Øyvind og Elise.

– Ja, det går veldig bra. Vi tilbringer all tid vi kan sammen og har det veldig bra, forteller Øyvind på telefon til tv2.no.

– Er dere kjærester?

– Ja, det er vi.

Her er de nye «Jakten»-parene

 

Får frierbrev på Facebook

Begge har gledet seg en stund til å endelig kunne fortelle omverden at de er et par. Elise forteller at det har vært utfordrende å holde forholdet hemmelig og gleder seg til å kunne gå hånd i hånd med Øyvind som et hvilket som helst annet kjærestepar. Dessuten håper Elise offentliggjøringen skal stoppe frierbrevene.

– Jeg får en del ukjente venneforespørsler og frierbrev på Facebook. Gutter forteller om seg selv, spør meg hvordan det går og skriver masse positive ting om meg. Det er hyggelig, det, men forhåpentligvis tar det slutt når folk får vite at jeg og Øyvind er sammen, sier Elise til tv2.no.

HÅND I HÅND: Elise og Øyvind har holdt forholdet hemmelig i et par måneder. Nå kan de endelig vise sin kjærlighet for omverden. HÅND I HÅND: Elise og Øyvind har holdt forholdet hemmelig i et par måneder. Nå kan de endelig vise sin kjærlighet for omverden. Foto: TV 2

Rett på sak

Datoen de to ble sammen synes de er litt vanskelig å definere. Forholdene de ble sammen under var spesielle og ting gikk veldig fort.

– Vi føler at vi har kjent hverandre i flere år. Vi er veldig like på mange felt og går veldig godt sammen. Gjennom «Jakten på kjærligheten» har vi måtte åpne oss og prate om følelser. Det gjør at vi har hoppet over mange steg og gått rett på sak. Det er bare positivt, sier Øyvind.

– Vanligvis har jeg vanskelig for å snakke om følelser, men under TV-innspillingen ble jeg nødt til å åpne meg, sier Elise.

Flytter til gården?

Elise studerer siste året på vernepleie, men hun og Øyvind planlegger å være så mye sammen som de overhodet kan framover.

– Nå skal vi være kjærester. Når studiene er ferdig til våren skal du ikke se bort fra at jeg flytter til Vang... Heldigvis er det ikke veldig langt hjemmefra, så overgangen er ikke veldig stor. Jeg er ingen byjente, og jeg trives veldig godt hos Øyvind, sier hun.

 

Elise og Øyvinds første kyss i «Jakten»

Elise og Øyvind er gjester i «God morgen Norge»