- Jeg elsker deg

«Jakten»-bonden sparer ikke på de store ordene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 

For en uke siden ble det offisielt at «Jakten»-bonde Øyvind Leine Thune (29) og Elise Edvardsen (24) er kjærester. De to har måttet holdt sivilstatusen sin hemmelig en stund på grunnen av «Jakten på kjærligheten» på TV. Nå er de glad for at de endelig kan gå hånd i hånd på gata og oppføre seg som kjærestepar flest.

Meld deg på «Jakten på kjærligheten» her

 

Hoppet over mange steg

Nå kan TV2.no avsløre at det ikke tok lang tid før de to ble et par – uoffisielt.

– Datoen vi ble et par er litt vanskelig å definere, men forholdene var spesielle og det gikk veldig fort, forteller Øyvind til TV2.no og fortsetter:

– Vi føler at vi har kjent hverandre i flere år. Vi er veldig like på mange felt og går veldig godt sammen. Gjennom «Jakten på kjærligheten» har vi måtte åpne oss og prate om følelser. Det gjør at vi har hoppet over mange steg og gått rett på sak. Det er bare positivt, sier Øyvind.

– Vanligvis har jeg vanskelig for å snakke om følelser, men under TV-innspillingen ble jeg nødt til å åpne meg, sier Elise.

Se klipp fra «Jakten på kjærligheten»

 

Store ord

I kveldens episode av «Jakten på kjærligheten» blir TV-seerne vitne til den kjappe framgangen hos paret. Under en samtale på deres første ferietur sammen, under en måned etter valget, sier Øyvind de store ordene:

– Jeg hadde aldri trodd det skulle ende sånn da jeg sendte brev til deg, sier Elise.

– Ikke jeg heller, sier Øyvind og fortsetter:

– Jeg må nok innrømme at... jeg elsker deg!

Se videoen i toppen av saken!

 

Flere videoer fra «Jakten på kjærligheten»:

Sesongens første «Jakten»-kyss

Språkforvirring for «Jakten»-paret