Derfor er ikke «The Voice»-Thea skuffet over exiten

- Jeg og Sondre tok en seierskonjakk i gangen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag måtte dommerfavoritt Thea Næss (31) forlate den populære talentkonkurransen «The Voice».

Mentorene Espen Lind og Sondre Lerche har trykket henne til sitt bryst, og berømmet henne for de spesielle musikkøyeblikkene hun har gitt dem.

Les også: Seerfavoritt røk ut av The Voice

Begge enige

Nå må Thea følge resten av konkurransen fra sidelinjen, men 31-åringen henger ikke med hodet av den grunn.

– Jeg og Sondre tok en liten seierskonjakk i gangen etter sendingen. Vi er begge enige om at jeg ikke treffer målgruppen i konseptet. Vi har ikke tenkt ut et taktisk løp i forhold til stemming, det har blitt satt til side. Dette har bare handlet om å holde fokus på det uttrykket som jeg synes er fint, og jeg har ikke hatt noe ønske om å vise flest mulig sider av meg selv. Jeg hadde nok ikke klart å bli en seerfavoritt uansett hva jeg hadde gjort, sier hun til tv2.no.

Les også: – Jeg har aldri hørt noen synge slik

Heier på venninnen

Hun påpeker at det har vært stor stas å være med i konkurransen, og er absolutt ikke bitter over at Sondre valgte Joanna Bussinger videre istedenfor henne.

Men noe klar begrunnelse for Sondres valg har hun ikke fått.

– Nei, ikke utdypende. Men jeg kan tenke meg at Joanna er tydeligere for publikummet. Hun har større sjans til å ta opp kampen mot Bindalen (ref. meddeltaker Adrian Jørgensen jour. anm.) enn meg. Og jeg heier på Joanna. Hadde hun stukket av med seieren hadde det vært ekstraordinært, mener hun.

Les også: Kjæresten til Pål Rake: – «The Voice» har styrket forholdet vårt

Utelukker ikke samarbeid

Videre skal Thea fortsette å jobbe i studio med låtene sine, og er ikke fremmed for å fortsette å jobbe med Sondre i fremtiden.

– Jeg tror det kan bli et samarbeid videre. Vi snakker veldig godt sammen, og vi har de samme meningene om musikk. Begge er enige om at det er finest når det ikke er polert, men heller litt skjevt, bedyrer hun, og legger til at om andre også skulle være interessert i å jobbe med henne er det bare å ta kontakt.

Se Thea sin siste opptreden i «The Voice» her: