Farmen-Magnus: - Jeg ble slått ned med slåsshanske og mistet tenna

«Farmen»-deltaker utsatt for blind vold.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Av Ståle Winterkjær

Magnus Røberg (24) ble grovt slått ned utenfor en uteplass i Bergen. Han ble hardt skadet og fraktet til legevakten.

Til «God kveld Norge» forteller Magnus at det hele startet med at han ble dyttet i ryggen av en totalt fremmed som han ikke hadde snakket med tidligere.

– Jeg snudde meg og spurte hva problemet var, og ba ham roe seg ned. Han gikk vekk, men så kom han tilbake og dyttet en gang til. Da tok vi tak i ham og ba ham dra til h..... vekk. Jeg så ham gå vekk. Men plutselig får jeg en voldsom dytt i ryggen. Da er jeg klar for å snu meg og slåss. Men da jeg snur meg, går alt i svart, forklarer Magnus om hendelsen som skjedde for seks år siden.

Les også: Farmen-Magnus spilte bort 100.000 på én kveld

 

– Bevisstløs

Magnus våknet først da to medisinstudenter prøvde å få kontakt med ham og gjorde forsøk på å stanse blødningen i ansiktet.

– Kamerater har i ettertid fortalt meg at jeg ble slått ned med slåsshanske. Derfor fikk jeg så store skader i ansiktet. Jeg mistet tenna og måtte sy fire sting under øyet. Jeg var rimelig opphovnet i ansiktet. De fortalte også at de hadde sparket og slått meg da jeg var bevisstløs, sier Magnus.

Les også: Her er Magnus sin hemmelige Farmen-kjæreste

 

– Setter en støkk i deg 

Ambulanse ble tilkalt og Magnus ble fraktet til legevakten i Bergen.

– Jeg husker den turen godt for det var en sambygding som satt i ambulanse og hun sa: «Det er ikke greit å være bygdefant i byen». Den kommer jeg aldri til å glemme, ler Magnus.

Men han ler ikke av det å bli utsatt for blind vold:

– Jeg er krass i kjeften og er ikke redd for å si fra. Men den hendelsen var absolutt ikke min feil. Jeg ble urettferdig behandlet og utsatt for blind vold. Det setter en støkk i deg, sier han i dag.