The Voice-Geirmund: - Jeg er ikke bitter på Espen

Seerfavoritten ble vraket av mentoren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da seerfavoritt Geirmund Hansen (25) måtte forlate «The Voice» forrige fredag, lot ikke reaksjonene vente på seg.

I TV2.nos direktesenter haglet kommentarene inn fra sinte og skuffede fans, som mente at mentor Espen Lind hadde gjort et feil valg.

Veldig skuffet

Minutter før hadde han valgt Kristian Kristiansen videre i konkurransen, mens en tydelig skuffet Geirmund måtte forlate sirkuset.

– Det var ganske spesielt. Jeg følte at jeg hadde gjort en god opptreden, men samtidig visste jeg at Kristian og Pål er vinnerkandidater. Jeg kunne ikke ta det for gitt å gå videre. Men såklart, man ønsker å gå hele veien, og blir litt skuffet når man ikke hører sitt navn bli ropt opp, sier han til tv2.no.

Se Espen Lind snakke om det vanskelige valget her.

Geirmund ønsket ikke å kommentere hendelsen overfor pressen etter sending, og trengte tid til å samle seg.

– Jeg er litt følelsesmenneske, og etter sending fikk jeg en utladning. Jeg har vært en del av «The Voice» siden mai, og plutselig sprakk bobla. Jeg fikk en liten reaksjon på det. Man har jo lyst til å være med videre, og det føltes ganske tomt å bare skulle reise hjem, tilføyer han.

– Ikke bitter

Da Geirmund hadde fremført låta «All Of You», var tilbakemeldingene fra mentor Espen Lind at han kunne gå hele veien og stå igjen som årets vinner.

Derfor var det flere som stusset over at Lind ikke valgte Geirmund videre.

– Men jeg er ikke bitter på Espen eller noe. Han forklarte at det var et utrolig vanskelig valg, og at han så på oss alle tre som vinnerkandidater. Det som var litt hyggelig var da han sa at jeg ikke trengte denne konkurransen for å komme videre i karrieren, forteller sørlendingen.

Siden fredag har støtteerklæringene rent inn på sosiale medier, og Geirmund har blant annet brukt helgen på å svare flest mulig.

– Jeg har sittet i mange, mange timer og svart de som har sendt meg støtteerklæringer. Jeg blir helt rørt og overveldet av den støtten jeg har fått. Ellers har jeg vært sliten og trøtt, så jeg har prøvd å sove ut og slappet ordentlig av, sier han.

Se Geirmund sin opptreden her:

Håper kompisen vinner

Han lover fansen at det vil bli mulighet for å høre mer av ham i fremtiden.

– Nå skal jeg sette meg ned og bestemme meg for hvilken musikk jeg skal spille inn. Jeg har over 40 låter klare. Jeg gleder meg veldig til å spille med bandet mitt igjen, og gjøre spillejobber så jeg kan vise publikum at jeg kan synge utenfor «The Voice» også. Og om noen er interessert i å jobbe med meg, er det bare å ta kontakt, bedyrer han.

Når det gjelder hvem som stikker av med seieren i «The Voice» så holder Geirmund en knapp på kompisen Pål Rake.

– Jeg er stolt over at Pål har gått videre, og jeg håper han stikker av med seieren. Også er jeg glad og stolt over å ha kommet så langt selv. Jeg er virkelig glad og rørt over å se hvor mange som engasjerer seg rundt meg. Det betyr mye.

Hør Geirmund synge sin egen låt i Blue Room Sessions her:

Se Geirmunds blind audition: