Farmen-Magnus med kynisk plan for å bli storbonde

- Jeg håper at jeg har flørtet nok.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Av Sandra Kristiansen

Tidligere denne uken fikk man se at Anne Beate Rye Teigen (45) ble valgt til førstekjempe, og skal i kveldens episode ut i tvekamp mot andrekjempen.

Magnus Røberg (24) legger ikke skjul på at han har et stort ønske om å få være storbonde før finaleuken, og gjør nå alt han kan for at Anne Beate skal velge ham om hun skulle tape tvekampen.

– Jeg tror det er lurt å gi Anne Beate litt mer oppmerksomhet enn vanlig. Ikke mer enn at det blir for åpenlyst at man er ute etter en etterlengtet uke på storbonde-rommet. Jeg kan være så ærlig med meg selv at jeg fortjener det, sier han.

Les også: Her blir Farmen-Anne Beate løpt ned av hesten

Smiger og sjarm

Under lunsjen benytter han sjansen til å smiske litt ekstra, når han spør Anne Beate om hun godkjenner grøten han har lagd.

– Nå er jeg spent på hva Anne Beate synes om grøten. Det er liksom hun som er mentor, sier han smigrende.

– Du klarer dette her og du, svarer hun fornøyd.

Les også: Farmen-Hans Olav skjulte hemmelige lapper for de andre deltakerne

– Flørtet nok

Guttene på gården har ved gjentatte anlednnger sagt at de ikke ønsker å ha med Anne Beate videre til finaleuken - fordi hun er en for stor konkurrent.

Nå som hun er valgt til førstekjempe, tror ikke Magnus at hun kommer til å vinne tvekampen.

– Sjansen for at Anne Beate kommer tilbake er ikke så ufattelig stor. Men jeg håper at glis og skjegg drar meg opp på storbonde-loftet neste uke. Jeg håper at jeg har flørtet nok med Anne Beate til at hun gir meg den siste sukkerbiten. Jeg må bare fortsette der, sier han.

Les også: Farmen-Anne Beate ble stum av mobbing

«Farmen» ser du på TV 2 hver mandag, tirsdag og søndag kl. 21.40.