Her kaster tilskuerne 26.000 bamser ut på isen

Pavlo Padakin scoret det tradisjonsrike målet for andre år på rad. Se video her!

Supporterne til Calgary Hitmen i Western Hockey League pepret nok en gang isen med teddybjørner i den årlige «Teddy bear toss game». Hvert år oppfordres supporterne til å ta med seg teddybjørner på tribunen i det som er en nokså vanlig tradisjon i den canadiske hockeyligaen.

Nesten 26.000 bamser
Tilskuerne kaster én eller flere teddybjørner på banen når hjemmelaget scorer kampens første mål. Bamsene blir samlet sammen og donert bort til sykehus og andre veldedige organisasjoner.

Årets kamp mot Medicine Hat Tigers var intet unntak.

Da Pavlo Padakin satte inn kampens første scoring, kastet supporterne helle 25.921 teddybjørner på isen. Det er andre året på rad at ukraineren scorer «teddybjørn-målet».

«Han gjorde det igjen. Det andre året på rad. Mr. Teddybjørn, Pavlo Padakin» ropte kommentatoren.

Se video av hendelsen i videovinduet øverst på siden!

Ikke ny rekord
Padakin ble liggende på isen og lage «snøengel» mens bamsene fra i overkant av 17.000 tilskuere fortsatte å dale ned på isen.

25.921 bamser ble det endelige antallet bamser på isen, kun slått av rekorden fra 2007 da isen ble teppelagt med 26.919 bamser.

– En liten del av meg vil alltid være her, og alle vil huske at jeg scoret to mål, sier Padakin.

Ifølge Calgary Herald vil bamsene fra årets kamp bli donert til over 50 veldedighetsorganisasjoner.

I andre «Teddy bear toss»-kamper er supporterne blitt oppfordret til å kaste hansker og luer ut på isen etter kampens første scoring.