Rasende Bjørn Eidsvåg (56) tok hevn på bilverksted

– Jeg ser jo at det var barnslig, men ... 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bjørn Eidsvåg (59) tjente i fjor over fire millioner kroner på musikken sin, men likevel ønsket hans faste bilverksted å kredittsjekke ham etter å ha reparert bilen hans.

Det endte opp med at han betalte dem over 10.000 kroner i mynt, og han byttet verksted på dagen.

– Jeg har en episode jeg ble forferdelig sinna, sier han i videoen du kan se øverst.

Klippet er fra talkshowet «Else» som går på TV 2 tirsdag kveld.

SA OPP PÅ DAGEN: Bjørn Eidsvåg har aldri vendt tilbake til bilverkstedet som nektet å sende ham faktura før de hadde kredittsjekket ham.
SA OPP PÅ DAGEN: Bjørn Eidsvåg har aldri vendt tilbake til bilverkstedet som nektet å sende ham faktura før de hadde kredittsjekket ham.

– Jeg skulle hente bilen på verkstedet for å rekke noe, og jeg sendte sønnen min for å hente den bilen. Jeg har vært kunde der i nesten 20 år, og har kjøpt fire biler derfra. Det var en ny ledelse på dette verkstedet, og sønnen min fikk ikke lov til å ta ut bilen fordi de ikke ville sende faktura, forteller han.
 
 – Dere skal pinadø få cash!

Eidsvåg sier at verkstedet ønsker å kredittsjekke ham før han eventuelt kunne få tilsendt en faktura.

– Jeg måtte sjekkes økonomisk om jeg skulle få faktura. De nektet, og jeg måtte betale cash. Enten med kort, eller med cash. Da ble jeg fryktelig sinna, og skjelte ham ut etter noter. Så sa jeg: «Dere skal pinadø få cash!».

– Jeg dro til banken og hentet ut 10-12.000 i tikroninger. Jeg knekte de der tubene i en plastpose og slengte den på disken og sa: «Her er cash! Tell selv!».

– Skammet du deg ikke, spør programleder Else Kåss Furuseth (33).

– Jeg skammet meg ikke. Jeg var helt sånn: «Yes!». Jeg ser jo at det var barnslig, men ...

Else spør om Bjørn fortsatt er kunde på verkstedet.

– Nei. Jeg sa opp på dagen.

Krisemaksimering

Eidsvåg har tidligere fortalt VG at han hvert år blir igjen alene på hytta på Geilo etter at julefeiringen er over og familien har reist hjem.

Da kommer tankene, og millionæren Eidsvåg tror at han skal gå konkurs.

– Ved nyttår blir jeg sittende igjen alene. Og hvert år så sitter jeg der og tenker at jeg snart går konkurs, at karrieren snart er over og at jeg har mistet evnen til å skrive låter. Også kommer det tanker om at jeg kommer til å dø før jeg får betalt ned gjelda mi. Det er total krisemaksimering. Sånn sitter jeg en hel uke, før det etter hvert begynner å gå seg til, sier han til avisen.