Bøhn får TV 2-rolle under håndball-VM

Friskmeldte Karl Erik Bøhn skal følge håndball-VM i Serbia tett for God Morgen Norge.

Håndballtreneren er friskmeldt etter en ti måneder lang kamp mot kreftsykdommen.

Bøhn fortalte i et sterkt intervju med TV 2 forrige uke at han nå hadde hatt noen fantastiske dager etter å ha ligget i sengen 22–23 timer i døgnet i tre måneder.

Tirsdag gjestet han God Morgen Norge der han skal komme med sine meninger om håndball-VM utvalgte dager under mesterskapet.

– Det er helt perfekt. Jeg har fått energien tilbake igjen nå. De fem siste dagene har vært helt fantastiske. Jeg ser på dette som arbeidstrening. Det er håndball jeg lever for, sier Bøhn.

Planen er at han reiser tilbake til Ungarn i mars, og vender tilbake i jobben som landslagssjef til sommeren. Han vil derfor følge både Ungarn og Norge meget tett under mesterskapet i Serbia.

– Det har vært en tøff tid for meg, men man glemmer så fort. Nå er det som jeg omtrent aldri har vært syk, men jeg unner ingen denne sykdommen. Ikke ett sekund engang. Selv har jeg blitt et mye bedre menneske. Jeg har alltid kalt moren og faren min Erna og Gunnar. Nå tror jeg det blir mamma og pappa. Det er koseligere. Jeg har kommet nærmere søsteren min, kamerater og familie. De nære ting betyr mye, sier Bøhn, som gir følgende VM-tips:

– Norge vinner. De har verdens beste høyreside og verdens beste trener. Det norske folk kan glede seg!