Slik går det med «Jakten»-parene i dag

Bare ett av fire par er fortsatt sammen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Av Stine Eriksen

Tiende runde med «Jakten på kjærligheten» er over og «Jakten»-parene har fått tid til å lande etter TV-innspillingene. Noen av dem har brukt tid til å bli bedre kjent og finne ut om det er romantikk mellom dem, mens andre allerede i siste episode konkluderte med at forholdet forble på et vennskapelig nivå.

Lars Tomas Sletten (34) og Lene Camilla Sigvathsen (25) hadde en følelsesladd date i programmet, og da bonden fra Nord-Norge valgte Lene Camilla til slutt, trodde nok mange at de skulle bli et par. Det ble de ikke.

– Det ble ikke noe mer mellom oss, sier Lars Tomas på telefon til TV2.no.

Han forteller at de to møttes et par ganger etter programslutt for å finne ut av ting, men at det desverre ble med det.

– Kommunikasjonen funket ikke og vi hadde få felles interesser, sier Lars Tomas.

Meld deg på «Jakten på kjærligheten» her!

 SLUTT: Lene Camilla og Lars Tomas så veldig forelsket ut når Jakten pågikk, men etter at TV-kameraene ble slått av, fant de ut at forholdet ikke var noe å gå videre med.

Skuffet over at det ikke funket

Lene Camilla er skuffet over at forholdet ikke funket, men er glad for å ha fått sjansen til å bli bedre kjent med Lars Tomas.

– Vi følte at det gikk så bra i startfasen, men det går ikke alltid som man vil, sier Lene Camilla som innrømmer at det er litt kjedelig.

– Jeg hadde ønsket at det skulle bli et forhold og hadde høye forhåpninger, men kjemien stemte ikke. Da er det greit å finne ut av det tidlig, sier hun.

VENNER: Espen og Ane var usikre på om det kunne bli noe mellom dem, men valgte å prøve. Forsøke til tross, i dag er de to kun venner.

 Siste sjanse ble ingenting

Heller ikke hos Ane Furusæter (29) og Espen Aas (24) ble det noe mer. Espen sa i siste episode av «Jakten på kjærligheten» at han absolutt var interessert i å treffe Ane litt mer og se om forholdet kunne utvikle seg.

Ane forteller TV2.no at de to møttes igjen etter programslutt, men at det desverre ble med det.

– Vi møttes en gang etterpå for å være 100 prosent sikker, men har funnet ut at det ikke er noe mer, sier Ane.

Hun forteller at de to har litt meldingskontakt på et vennskapelig nivå, men at det er det hele.

– Vurderer du å ta kontakt med noen av frierne du sendte hjem?

– Nei, jeg er ganske sikker på at det ikke kunne blitt noe mer med noen av dem. Jeg får satse på at det dukker opp en annen mann en gang...

 Status: gode venner

 Heller ikke hos Thor Gunnar Tangen (43) og Berit Fladvald (46) ble det klaff. Etter programslutt skrev de en del meldinger til hverandre, men i det siste har det blitt færre og færre sms.

– Status er gode venner, men det kommer ikke til å bli til noe mer. Vi er såpass oppi årene at det ikke er noe vits å lure seg selv eller den andre med å tro at det kommer til å endre seg, sier Berit til TV2.no.

Thor Gunnar forteller at de allerede før programslutt skjøne at det ikke kom til å bli noe kjærlighetsforhold mellom de to.

– Det er veldig mye jeg liker med personen Bente, men forelskelsen kom aldri. Det er egentlig litt leit, sier Thor Gunnar.

Til TV2.no forteller bonden at han har fått endel henvendelser fra andre damer i det siste, og at han er positiv til framtiden.

– Nå skal jeg ikke se meg så mye tilbake, men heller se fremover. Verden er full av muligheter.

 Full klaff!

 Øyvind Leine Thune (29) og Elise Edvardsen (24) er Jakten-sesongens suksesshistorie. Der ble det full klaff og de to er stormforelsket.

– Vi føler at vi har kjent hverandre i flere år. Vi er veldig like på mange felt og går veldig godt sammen, forteller Øyvind til TV2.no.

Han forteller at det var et eller annet som rørte han allerde ved Elises brev, og at hun utmerket seg hele veien.

– Hun er en jente jeg føler jeg vil dele livet mitt med!

Elise legger heller ikke skjul på forelskelsen. Nå gleder hun seg til å tilbringe masse tid sammen med Øyvind framover.

– Nå skal vi være kjærester. Når studiene er ferdig til våren skal du ikke se bort fra at jeg flytter til Vang... Jeg trives veldig godt hos Øyvind, sier Elise.

Meld deg på «Jakten på kjærligheten» her

Klikk her for flere videoklipp fra «Jakten på kjærligheten»