Her scorer Paul Scholes fra egen halvdel

Nå kan du få muligheten til å spille amatørkamp med Manchester United-legenden.

Paul Scholes viste at han ikke har glemt gamle kunster da han spilte amatørkamp forrige uke.

Scholes spiller nå i en over 35-liga, og under en five-a-side-kamp mellom Chadderton Park Legends og Chaddy Park Veterans forrige uke viste han at han fremdeles kan utrette magi med en ball i beina.

Etter å ha plukket opp ballen på egen halvdel lobbet Scholes lekkert over keeper og i mål.

Se scoringen i videovinduet over!

 

Slik kan du få spille med Scholes
Nå kan en heldig spiller, kanskje til og med en nordmann, få muligheten til å spille sammen med Scholes.

– Vi gir en heldig spiller som er over 17 år gammel muligheten til å spille på vårt lag, sammen med Paul, en torsdagskveld, forteller viseformann Terry Jennings til TV 2.

Den heldige spilleren må imidlertid regne med å punge ut, for det koster minst £ 5000 å spille med Scholes. Det tilsvarer cirka 50 000 norske kroner.

– Den med det høyeste budet får spille i en times tid i Oldham en torsdagskveld, samt få en signert kamptrøye og et bilde fra kveldens kamp, forklarer Jennings, som er barndomsvenn med Scholes.

Veldedig formål
Den som punger ut mest får altså muligheten til å ikle seg Chadderton Park-drakten sammen med Manchester United-legenden. Og pengene går ikke til nye kamptrøyer eller treningsleir, de går til et veldedig formål.

– Vi samler inn penger for å gi barn muligheten til å få en ferie, samt å fortsette vår støtte til barnehjem i Kenya og Uganda, sier Jennings, som er mannen som må kontaktes dersom man ønsker å komme med et bud.

Den som har minst 50 000 å avse til et veldedig formål, samt et brennende ønske om å spille sammen med Paul Scholes, kan sende en mail til Terry@chaddypark.co.uk.

Ligaen kampen spilles i ble for øvrig grunnlagt av Chadderton Park Sports Club, og det er for øyeblikket 12 lag i den. Brorparten av spillerne er over 35 år, og er eks-spillere fra alle slags nivåer.