Thompson mener Riise bør få ny Fulham-sjanse

Den tidligere Liverpool-assistenten tror nordmannen kan nyte godt av Fulhams managerbytte.

Se nye Premier League-kamper tirsdag og onsdag på TV 2 Sport Premium, TV 2 Sportskanalen og tv2sumo.no!

Søndag måtte Martin Jol forlate sin jobb som Fulham-manager, og ble umiddelbart erstattet med tidligere Manchester United-assistent Rene Meulensteen.

Tidligere Liverpool-assistent Phil Thompson tror managerbyttet kan vise seg positivt for John Arne Riise, som hadde fått beskjed av Jol at han ikke var en del av Fulhams framtid.

– Det bør gjøre det. Meulensteen er en erfaren mann, og han kan se på John. Han kan ha hatt Martin Jol i øret som forteller ham at John ikke er noe for denne klubben, og at han måtte vekk fra lønningslisten. Men når du er ny manager må du la alle starte med blanke ark og gi alle en sjanse, sier Thompson.

Les også: Jol fikk sparken – Meulensteen overtar Fulham
Les også: Riise får gå gratis i januar

Riise var en del av gjengen Thompson hadde delansvaret for da han var i gamleklubbens trenerteam på begynnelsen av 2000-tallet, og han mener nordmannen kan gjøre en god jobb for vestlondonerne i kampen om å holde plassen i engelsk fotballs ypperste liga.
EN MÅTTE GÅ, EN KAN BLI: Martin Jol er ferdig i Fulham. Kan det få John Arne Riise til å bli værende?EN MÅTTE GÅ, EN KAN BLI: Martin Jol er ferdig i Fulham. Kan det få John Arne Riise til å bli værende? Foto: Stephen Pond/Pa Photos

– John Arne Riise er godt trent og en profesjonell fyr. Han kan gjøre en jobb. Spesielt borte, kanskje ikke som venstreback, men på venstresiden av midtbanen. Han er defensivt innstilt, og han har også alltid et mål i seg, så jeg håper at det går bra for ham, sier Liverpool-legenden.

Har du Riise på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Allerede i begynnelsen av november kom Rene Meulensteen inn i trenerteamet til Fulham som en form for assistent for landsmannen Jol, og Thompson tror det over tid har ligget et nederlandsk managerbytte i luften.

– Dette måtte komme for Martin Jol. Jeg tror han tok styreformannen i hånden og sa «takk». Han må ha ønsket dette de siste ukene, for ting var så vanskelig for ham. Etter kampene har han nærmest bedt om å få sparken i intervjuer og på pressekonferanser, og gikk uttrykk for at han føler at det er vanskelig å motivere spillerne, sier Thompson.

Se intervjuet med Thompson i videovinduet øverst!

Tror du Riise får en ny Fulham-mulighet? Har han en framtid i Premier League? Ta diskusjonen her!