Zuccarello sørget for drømmestart - så raknet det

Rangers ble knust 2-5 på hjemmebane av Winnipeg Jets.

Mats Zuccarello Aasen sørget for en drømmestart for hjemmelaget da han lekkert styrte inn 1-0 etter 2 minutter og 49 sekunders spill mot Winnipeg Jets natt til tirsdag norsk tid.

To raske scoringer i andre periode snudde derimot kampen for bortelaget. Rangers utlignet på tampen av omgangen, men med tre Jets-scoringer i tredje periode var tapet et faktum.

Scoringen til den populære nordmannen kom da han styrte inn Ryan McDonaghs knallharde skudd.

– Den bare traff meg, sa Zucarello, som fikk 15 minutter og 22 sekunder på isen, til MSG etter kampen.

Nordmannen var også på isen ved hele tre baklengsmål, det siste i tomt bur, og endte dermed opp med minus to i pluss/minus-statistikken som vektlegges tungt i NHL.

Den andre Rangers-scoringen stod kaptein Ryan Callahan for. Målene til Winnipeg Jets ble scoret av Devin Setoguchi, Blake Wheeler og den tidligere Rangers-finnen Olli Jokinen (2).

Mats Zuccarello Aasen er nå opp i 16 poeng fordelt på fire scoringer og tolv målgivende pasninger denne sesongen. Kun Derek Stepan og Brad Richards har produsert mer for Rangers etter at landslagsspilleren står med seks poeng på de siste seks kampene.

– Vi kan ikke spille så dårlig. Vi må gjøre alt enklere, oppsummerer Oslo-gutten.

– Etter en solid første periode stoppet vi å spille de første ti minuttene etter pausen. Da vi gjorde de samme tabbene i begynnelsen av tredje periode kostet det oss dyrt, sier Rangers-trener Alain Vigneault.

Natt til fredag er Zucarello og lagkameratene i Buffalo der de skal måle krefter med Sabres.