BMW X5 er ikke lenger så dyr som den var ny. Nå kan du få den med syvseter og masse utstyr til i overkant av 400.000 kroner.
BMW X5 er ikke lenger så dyr som den var ny. Nå kan du få den med syvseter og masse utstyr til i overkant av 400.000 kroner.

BMW X5: Super-SUV for storfamilien - nå er den billig

Sporty kjøremaskin med syv seter.

Med introduksjonen av ny BMW X5 i vinter, har det skjedd ting med prisene på den forrige generasjonen. Det er gode nyheter for deg som er på bruktmarkedet. Du kan nemlig få en pen bil, med lav kilometerstand, skikkelig premiumfaktor og mye utstyr - og ikke minst sju seter - til rundt 400.000 kroner.

2008-modellen vi har funnet er bare gått 109.000 kilometer og selges med både garanti og servicehistorikk.

Da begynner det virkelig å bli mye bil for pengene ...

LES OGSÅ: BMW X5: Denne SUV-en har superkrefter

Populær dieselmotor

Du tenker kanskje at til den prisen må du tak til takke med en besninslukende V8-er? Men neida, her snakker vi den populære 3-liters dieselen med 245 hk. Det gjør at bilen fikser 0-100 km/t på 8,3 sekunder. Ganske sprekt for en diger SUV.

Men det er vel en merkelig farge eller manuell gir, tenker du? Neida, det er automatgir, populær grå metallic lakk i kombinasjon med enda mer populært sort skinn. Til og med komfortsetene får du med - som av mange ansees som de yppperste du kan få.

X5 4
X5 4

LES OGSÅ: BMW X5: Denne har tapt seg en million kroner

Driftssikker

Utstyrsmessig er det ellers mye å glede seg over her, som ryggekamera, naviproff, stigtrinn, mørke ruter og xenonlys. Kort sagt, den er "riktig" utstyrt. Det kunne selvsagt vært mer, men dette holder for de aller, aller fleste.

Når det kommer til driftssikkerhet har vi flere gode nyheter. X5 er nemlig den beste i klassen på dette området - og tok mange steg videre i forhold til den første utgaven.

Klikk her for å se hele annonsen

Sjekk nøye

Men som alltid med store og tunge SUV-er, blir alt ekstra dyrt, fra oljeskift til deler. Og skal ting fikses hos merkeforhandler, må du beregne en heftige timepris. Sånn er det å eie dyr bil.

Ut over det er det ikke mye å tenke på her - til denne prisen blir bilen neppe liggende lenge.

Du må imidlertid være oppmerksom på at det i annonsen ikke står nevnt noe om sommerdekk - så det er mulig du må sette av litt penger til det. Og som vi nevnte over - det også blir jo dyrere enn på vanlige biler ...

LES OGSÅ: Spar 100.000 på BMW X5

Den tredje seteraden kommer godt med for mange storfamilier.
Den tredje seteraden kommer godt med for mange storfamilier.

LES OGSÅ: BMW X5 eller VW Touareg: Hvilken skal jeg velge?