Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette bekrefter Norsk Tipping.

Utbetalingen er den nest største i Norsk Tippings historie. Norsk Tipping fikk etter hvert tak i mannen, som var helt uvitende om sin nye formue.

– Er dette virkelig sant?, var hans første reaksjon. Hvor mye har jeg vunnet? – Jeg står utrolig nok fortsatt godt, sa han videre da han fikk gjentatt premiesummen på 115 109 290 kroner.

– Dette er en helt utrolig god følelse, den kan ikke beskrives, men jeg får en umiddelbar trang til å hoppe rundt i rommet, uttrykte han videre.

Før trekningen var den totale potten på 131,8 millioner kroner, fordelt på en førstepremie på 5,4 millioner kroner, en internasjonal lykketallspott på 26,4 millioner kroner og en norsk lykketallspott på 100 millioner kroner.

I tillegg til den heldige nordmannen, var det også en danske som hadde seks rette. De deler førstepremien og den internasjonale lykketallspremien på 15,9 millioner hver, mens nordmannen i tillegg innkasserte 100 millioner kroner ekstra.

Lykketallet som utløste den høye premien var tallet 6 – og det befant seg altså i Akershus-mannens vinnerrekke.

Vinnerrekken og tallene Akershus-mannen for alltid kommer til å huske er: 3-6-7-13-34-35

Forrige gang en nordmann stakk av med en premie på over 100 millioner, var i mai. Den heldig nordmannen innkasserte da 216 millioner kroner.

TV2.no/NTB