Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Av Margaret Stakkestad

– En person ble hentet ut av bilen rundt klokken 13.30. Helsepersonell fra luftambulansen var på stedet, men livet sto ikke til å redde, sier operasjonsleder Preben Wallestad til Hordaland politidistrikt.

Politiet fikk melding om ulykken på Kjerrgarden på Askøy i Hordaland klokken 13.03 onsdag ettermiddag.

– Meldingene lød på at en bil hadde kjørt utfor et stup, opplyser operasjonsleder Preben Wallested ved Hordaland politidistrikt til TV 2.

LUFTAMBULASEN: Legepersonell ankom ulykkesstedet, men kunne konstatere at livet til føreren ikke sto til å redde. (Foto: Elin Skaar/TV 2)
Bilen har havnet fem-seks meter utenfor veien med fronten i et tre. Det er svært bratt på ulykkesstedet, så både klatrevante politifolk og brannvesenets klatregruppe ble kalt ut til stedet.

Den kvinnelige føreren av bilen omkom.

Bilen henger opp ned i treet. Deler av bilen skal også ligge ved autovernet der bilen kjørte ut. Den skal ha truffet en stolpe i kollisjonen, eller revet med seg stolpen da den traff strømledningene. Airbagen i bilen skal ha løst ut.

Luftambulansen kom også raskt til stedet sammen med de øvrige nødetatene.

Ulykken skjedde mellom Åsebø og avkjørselen til Træet på Kjerrgarden på Askøy utenfor Bergen. De pårørende til den omkomne kvinnen er varslet.

Veien på stedet er nå stengt. Personbiler blir dirigert om en småvei forbi ulykkesstedet. Det er Ikke mulig for større kjøretøy å passere.

UTFORKJØRING: Bilen kjørte utfor veien, braste ned en bratt skråning og havent i et tre. (Foto: Elin Skaar/TV 2)

STOLPE KNAKK: En stolpe langs veien brakk da bilen krasjet gjennom autovernet. (Foto: Elin Skaar/TV 2)
DØDSULYKKE: Bilen kjørte utfor en bratt skrent og ble hengende fast i tretoppen. (Foto: Elin Skaar/TV 2)