STENGTE BLOGGEN: 33 åringen svarte TV 2 på epost, men noen timer senere stengte han bloggen. (Foto: Skjermdump)
STENGTE BLOGGEN: 33 åringen svarte TV 2 på epost, men noen timer senere stengte han bloggen. (Foto: Skjermdump)

Anmelder hatblogg: «Jødenes hender er stenket i arisk blod»

Jøder er satans barn som må utryddes, og Anders Behring Breivik er en helt. Det skriver en anonym norsk blogger som er anmeldt av Antirasistisk Senter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Av Kadafi Zaman

For første gang på fem år har Antirasistisk Senter valgt å politianmelde en blogg på internett.

– Vi har anmeldt en av de groveste sidene vi har sett for brudd på straffelovens paragraf 135a, altså rasisme, sier leder Rune Berglund Steen.

«Hevnens time er nær»

TV 2 var med da anmeldelsen ble levert til Oslo-politiet 20. november. Bloggen «Internetts mørkeste krok» inneholder hundrevis av sider med jødehat. Dette er noen av eksemplene:

* «Denne krigen kommer til å bli utkjempet helt til Satans barn er totalt utryddet fra jordens overflate. Guds barn er den hvite ariske rase og Satans barn er jødedommen»

* «Jødenes hender er stenket i arisk blod og hevnens time er nær»

* «Vi må bare holde hodet kaldt nå og være mentalt forberedt. Det kommer til å bli stygt. Meget stygt».

* «Jødene klarer ikke å utrydde oss hvite dersom de skal gjøre det på egen hånd. Planen er å bruke de primitive Afrikas horder som våpen.»

– Vi har en høy terskel for å gå til politiet. Ytringsfriheten skal være nesten total, men fantasier om nedslakting av barn, om det er jødiske eller andre, det skal til politiet, sier lederen av Antirasistisk Senter.

ANMELDER BLOGG FOR RASISME:  Ervin Kohn, Rune Berglund Steen og Shoaib Sultan fra Antirasistisk senter anmeldte bloggen «Internetts mørkeste krok». (Foto: Jessica Allende/TV 2)
ANMELDER BLOGG FOR RASISME: Ervin Kohn, Rune Berglund Steen og Shoaib Sultan fra Antirasistisk senter anmeldte bloggen «Internetts mørkeste krok». (Foto: Jessica Allende/TV 2)

Fremstiller Breivik som helt

Han reagerer også sterkt på mange av illustrasjonene i bloggen. Spesielt de som fremstiller massemorderen Anders Behring Breivik som en helt. I bloggen skriver forfatteren:

«Jeg var aldri oppriktig lei meg etter 22. juli. I hvert fall ikke for det angivelige tapet av noen ufordragelige marxistbarn».

– Dette er så usmakelig som det kan bli. Jeg vet ikke om det er ulovlig, men det er simpelthen usmakelig, sier Rune Berglund Steen.

33 år gammel ingeniør

Antirasistisk Senter vet ikke hvem som står bak nettstedet.

– Det er en anonym blogg så litt av prosessen her er å få politiet til å finne ut hvem som står bak, sier rådgiver ved Antirasistisk Senter, Shoaib Sultan.

Mannen bak bloggen har gjort sitt beste for å være anonym, men TV 2 har sporet ham opp. Mannen er 33 år og jobber som ingeniør i et av Norges største industriselskap. Via e-post har TV 2 konfrontert ham med innholdet på nettstedet.

Han sier han står for alt det som er skrevet.

– Jeg ser det som en gledelig bekreftelse på at jeg har rett når jeg blir anmeldt av en statsstøttet organisasjon som antirasistisk senter. Vi lever i de siste dager, skriver mannen.

Håper på rettssak

Kort tid etter e-posten ble bloggen stengt. Les hele svaret fra den 33 år gamle nordmannen nedenfor.

Nestleder i Antirasistisk Senter, Ervin Kohn, er sjokkert.

– Nå har vi anmeldt dette og vi håper at saken finner rettsvesenet, slik at vi kan få en domfellelse etter paragraf 135a, sier Ervin Kohn.

Her er hele svaret 33-åringen skrev til TV 2:

Hei Kadafi

Beklager at jeg ikke har norsk tastatur.

Takk for henvendelsen. Jeg oensker ikke aa uttale meg i medier utover det jeg skriver i denne mailen.

Dersom dere oensker aa spoerre meg om noe mer saa kommenter i kommentarfeltet paa bloggen. Desto flere lesere jeg faar desto fortere kan jeg spre sannheten til flere av mine medmennesker.

Jeg har Bibelske begrunnelser for alle mine paastander, fra Jesus Kristus selv. Dersom antirasistisk senter vil anmelde meg maa de forby Bibelen ogsaa. Jeg kommer til aa bruke Bibelen i mitt forsvar for sannheten.

Jesus ble ogsaa satt paa tiltalebenken fordi han fortalte sannheten om joededommen, og om hva som kommer til aa skje naar Guds rike blir innfoert. Jeg har igjennom hele bloggen min oppfordret til aa foelge de ti bud slavisk samt foelge Jesus oppfordring til sine apostler:

Be wise as serpents and harmless as doves.

Jeg er den eneste bloggeren som konstant oppfordrer til aa melde seg ut av all politikk og bare fortelle sannheten. Det er antirasistene og marxistene som er voldelige. Det er de som skjuler seg bak myndighetene for aa utrydde den hvite rase, Guds utvalgte folk og de angriper derfor ytringsfriheten som de feigingene de er.

Bare Gud har siste ord I saken. Vi maa bare holde vaar egen sti ren frem til da. Dette er noe joededommen ikke vil. De vil ha krig og vold. De vil IKKE at vi skal foelge de ti bud og vaere harmloese som duer. De vil at vi skal synde og vaere ondskapsfulle fordi de lever av synd og ondskap. De er avkommet fra syndefallet. Barn av djevelen.

Jeg ser det som en gledelig bekreftelse paa at jeg har rett naar jeg blir anmeldt av en statsstoettet organisasjon som antirasistisk senter. Vi lever i de siste dager. Klinten skal skilles fra hveten. Satans barn skal skilles fra Guds barn, akkurat som Jesus sa. Siter meg gjerne paa det. Jeg gleder meg til aa forsvare mine standpunkter.

Vennlig Hilsen

N.N