Beata (31) vil hjelpe Marius som ble dumpet i Norge

Synet av unge Marius som ble lurt til Norge faller TV 2-seerne tungt for brystet. Beata (31) er én av flere som tilbyr seg å betale gjelden hans.

HJELPER LANDSMANNEN: Beata Beliak (31) fikk vondt av landsmannen Marius, som ble lurt til Norge i håp om å få jobb. Hun er en av flere som ønsker å hjelpe 20 åringen. Her er Beata sammen med datteren Sofia (4,5).  (Foto: Asle Bentzen/TV 2)
HJELPER LANDSMANNEN: Beata Beliak (31) fikk vondt av landsmannen Marius, som ble lurt til Norge i håp om å få jobb. Hun er en av flere som ønsker å hjelpe 20 åringen. Her er Beata sammen med datteren Sofia (4,5). (Foto: Asle Bentzen/TV 2)
HJELPER LANDSMANNEN: Beata Beliak (31) fikk vondt av landsmannen Marius, som ble lurt til Norge i håp om å få jobb. Hun er en av flere som ønsker å hjelpe 20 åringen. Her er Beata sammen med datteren Sofia (4,5).  (Foto: TV 2/Asle Bentzen)
HJELPER LANDSMANNEN: Beata Beliak (31) fikk vondt av landsmannen Marius, som ble lurt til Norge i håp om å få jobb. Hun er en av flere som ønsker å hjelpe 20 åringen. Her er Beata sammen med datteren Sofia (4,5). (Foto: TV 2/Asle Bentzen)

Av Asle Bentzen TV 2 fortalte tirsdag om arbeidsløse Marius (20) fra Litauen. Han trodde turen til Norge skulle bli en vei ut av fattigdommen. Han svarte på en annonse i lokalavisen, og trodde han hadde fått jobb da han ble med til Norge. Litauere i Bergen En landsmann tok ham med på fergen fra Estland til Stockholm, og kjørte ham derfra til Askim sør for Oslo - der ble han bedt o

Mer innhold fra TV 2