Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Norge - Skottland på TV 2 og Sumo (19.00)

Molde (TV 2): Det begynte å snø lett i 10-tiden i Molde tirsdag. Rundt en time senere begynte det plutselig å snø kraftig.

Da TV 2 besøkte Aker stadion kl. 12 var gressmatta delvis dekket av snø, men rundt et kvarter senere var den helt hvit. Molde-ledelsen opplyser om at undervarmen står på for fullt, uten at det ser ut til å hjelpe på kort sikt.

– Dekket skal ikke bære preg av dette til kampen. Det blir kamp, sier banemann Arne Eriksen til TV 2 – midt i snødrevet.

– Det var tett snødrev en periode, men nå er det betydelig lettere. Værmeldingen sier også at det skal slutte å snø. Vi har vært i kontakt med arrangørgjengen på stadion, og planlegger som om det blir kamp. Vi tror dette skal gå veldig fint. Hadde det fortsatt å snø like tett hadde det vært en annen sak, sier Svein Graff i NFF til TV 2.

Skottland skulle trene på Aker stadion klokken 10.00 i dag, men den økten ble avlyst.

Se Mini rapportere fra Molde øverst i artikkelen

Værrapportene sier at snøen skal stanse i 16-tiden. Det er den prognosen som får Eriksen til å tro at alt ordner seg i tide til den TV 2-sendte kampen med avspark kl. 19.

– Det blir vått, men det blir ikke gjørme. Vi hadde plastdekket på til stormen «Hilde», men vi hadde ikke mer å forsvare oss med nå, sier banemannen.

Etter en skuffende VM-kvalifisering bestemte Fotballforbundet seg for å flytte en landskamp ut av Oslo. Kampen er utsolgt, melder NFF.

Les også: NFF: – Kampflyttingen er en suksess

snoe (Foto: Wegard Bakkehaug)