Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Av Stine Eriksen

I flere måneder trener «Skal vi danse»-kjendisene som profesjonelle dansere for å heve seg på parketten i TV 2s lørdagsunderholdning «Skal vi danse».

Vanligvis driver de med helt andre ting enn tango, salsa og vals. Kathrine Sørland (33) har i mange år jobbet som modell, Kim Daniel Sannes (27) er skuespiller i Hotel Cæsar og Eirik Søfteland (24) lever og ånder for musikken.

Ettersom kjendisene i flere måneder inntar en ny rolle, bestemte TV-produksjonen seg for at det var på tide at vi fikk se danserne utenfor sin komfortsone. Dermed ble danserne sendt ut for å gjøre sine dansepartneres jobb i én dag.

Lettkledd posering

Kathrine Sørland tok med seg Tom-Erik Nilsen (28) i fotostudio. Selv utpeker Sørland sitt mest bisarre øyeblikk som fotomodell hadde hun da hun ble plassert på ryggen av en flodhest.

Tom Erik blir beordret til å ta bilder med edderkopper – en av hans største fobier!

Se hvordan fotoshooten gikk i videoen i toppen av saken.

Elena til Hotel Cæsar

Kim Daniel Sannes tar med seg Elena Bokoreva Wiulsrud (27) til «Hotel Cæsar»-settet, der han instruerer henne gjennom en scene. Se hvordan det gikk her:

Bytter dans mot sang

Nadya Khamitskaya (31) fikk spille inn en låt i studio. Eirik har valgt ut en Alanis Morisette-låt og Nadia ser ut til å kose seg...