Tom Nordlie (Foto: SCANPIX)
Tom Nordlie (Foto: SCANPIX)

Tom Nordlie blir ishockey-sjef

Tom Nordlie gjør comeback på idrettsarenaen – i Lørenskog ishockey.

Oslo (TV 2 Sporten): Tom Nordlie har trent sju lag i norsk eliteserie i fotball. Nå skal han etter det TV 2 erfarer være på vei tilbake til idrettsarenaen. Denne gang i Lørenskog ishockey.

Ishockeyklubben som startet med minus 20 poeng før denne sesongen og har siden i sommer vært på jakt etter en kommersiell direktør.

LES OGSÅ: Tom Nordlie trekker seg fra «Skal vi danse» igjen

Klubbens administrerende direktør og toppdommer, Svein-Erik Edvartsen, skal tidlig ha kontaktet den kjente trenerpersonligheten som er bosatt i Lørenskog.

Det skal ha vært flere møter mellom Edvartsen og Nordlie siden i sommer.

– Jeg kan bekrefte at vi skal presentere en ny kommersiell direktør og en ny sponsor – og arrangementssjef i morgen. I tillegg skal vi gi en oppdatert status i poengtrekksaken og bli bedre kjent med vår nye målvakt

Blir kommersiell direktør
– Jeg kan bekrefte at vi skal presentere en ny kommersiell direktør og en ny sponsor – og arrangementssjef i morgen. I tillegg skal vi gi en oppdatert status i poengtrekksaken og bli bedre kjent med vår nye målvakt. Derfor har vi innkalt til pressekonferanse. Utover dette er det eneste jeg vil si at vi sees i morgen kl. 11.30 på Thon Hotell Triaden, sier Edvartsen.

Klubben ble ilagt en straff på minus 20 poeng før denne sesongen da de ikke hadde levert inn lisenssøknaden i tide.

Tom Nordlie har en lang og innholdsrik karriere på godt og vondt bak seg som fotballtrener. Han har blandt annet trent både Odd Grenland og Start opp til Tippeligaen og gjenreiste den gamle fotballstorheten, Sandefjord.

Et stort høydepunkt var cupgullet med Lillestrøm i 2007.

LES OGSÅ: Tom Nordlie ferdig i Kongsvinger

FRA FOTBALL TIL ISHOCKEY: Tom Nordlie blir direktør i Lørenskog ishockey. (Foto: Åserud, Lise/NTB scanpix)
FRA FOTBALL TIL ISHOCKEY: Tom Nordlie blir direktør i Lørenskog ishockey. (Foto: Åserud, Lise/NTB scanpix)

Fra fotball til ishockey
51-åringens foreløpig siste trenerjobb var i den økonomisk hardt pressede klubben Kongsvinger. Der ga han seg etter forrige sesong.

Nordlie har det siste året jobbet som salgsdirektør og coach hos kompetansebedriften Blodstrupmoen. Nå er han etter det TV 2 erfarer på vei inn i idretten igjen. Selv ønsker han ikke å si noe om sin hockeyfremtid.

– Jeg har ingen kommentarer til dette, sier Tom Nordlie til TV 2 Sporten.