Jose Mourinho og Eden Hazard (Foto: ANDREW WINNING, © AW/TSS)
Jose Mourinho og Eden Hazard (Foto: ANDREW WINNING, © AW/TSS)

Hazard i trøbbel med Mourinho

Ble droppet til Mesterliga-kampen mot Schalke.

Samuel Eto'o og Demba Ba scoret målene ionsdagens 3-0-seier mot Schalke, men dagen derpå stjeler Eden Hazard (22) overskriftene i britiske aviser.

Belgieren var verken på banen eller benken mot tyskerne, og manager José Mourinho valgte å være ærlig om årsaken på pressekonferansen etter kampen.

– Jeg ønsker ikke å lyve. Han er ikke skadet. Han glemte tiden, sa Mourinho, ifølge The Telegraph.

Eden Hazard 2 (Foto: Owen Humphreys)
Eden Hazard 2 (Foto: Owen Humphreys)
Var i Frankrike
Hazard måtte se kampen fra tribunen som straff for at han ikke møtte tidsnok til en treningsøkt mandag morgen. I helgen var den belgiske landslagsspilleren i Frankrike og besøkte gamleklubben Lille.

Ifølge Sky Sports nektet Mourinho å si om Hazard vil være tilbake i førstelleveren til lørdagens ligakamp mot West Bromwich, men bekreftet at han er i troppen.

– På lørdag er han tilbake med laget. Han er en talentfull spiller. På lørdag er han på benken, eller så kommer han til å spille, sa Mourinho.

Far og sønn
Hazard har vært på banen i samtlige 10 ligakamper for Chelsea denne sesongen, ni av dem fra start. Den fotrappe midtbanespilleren står med tre scoringer og én assist.

– Han glemte tiden. Det er ikke mer enn det. Han er en ung gutt. Unge gutter gjør feil, og fedrene deres må være smarte i måten de oppdrar sine sønner på, sa Mourinho.

Jose Mourinho (Foto: EDDIE KEOGH, © KFD/mel)
Jose Mourinho (Foto: EDDIE KEOGH, © KFD/mel)