tre (Foto: Reuters)
tre (Foto: Reuters)

Touré: – Fantastisk at vi skrev historie

Manchester City scoret fem mål for første gang i Mesterligaen og er allerede klare for avansement.

Manchester City - CSKA Moskva 5-2

Video med tillatelse fra Viasat

– Det er fantastisk at vi skrev historie. Spissene våre jobbet godt og spiller bra sammen. Dette var en spesiell dag, sier Manchester City-kaptein Yaya Touré etter 5-2-seieren.

Dette var første gang de lyseblå scoret fem mål i en kamp i Mesterligaen. Etter oppgjøret var det en glad Touré som møtte pressen, men midtbanespilleren hadde ikke glemt at han ble rasehetset i det omvendte oppgjøret i Russland.

– Vi må takke våre supportere i kveld. De viste CSKA-fansen hvordan man støtter laget sitt, sier Touré.

Videre
Bayern München er sammen med Manchester City allerede klare for avansement fra gruppen der CSKA Moskva og Viktoria Plzen har hatt lite å stille opp med.

– Det er vanskelig å si hvordan vi kan gjøre det i sluttspillet. Vi må vente på trekningen, men det blir sterk motstand uansett, sier manager Manuel Pellegrini.

Han kunne glede seg over at formsterke Sergio Agüero nå ser ut til å ha fått følge av Alvaro Negredo. Spanjolen satte inn tre av målene og var raskt frempå for å sikre seg matchballen da dommeren blåste av.

– Jeg er glad vi scorer mange mål, men vi slapp også inn noen enkle. Nok en gang slapp vi inn mål vi bør unngå, sier Pellegrini som nok en gang lot Joe Hart sitte på benken.

Det var en av grunnene til at det var elleve utenlandske spillere som ruslet ut på Etihad Stadium i lyseblå trøye tirsdag kveld. Tidligere har også Arsenal og Chelsea stilt uten engelskmenn fra start i Mesterligaen.

Hat trick
Sergio Agüero satte inn 1-0 fra straffemerket allerede etter tre minutters spill, og samme mann økte midtveis i første omgang etter en lekker vending og kontrollert avslutning.

Agüero byttet fra målscorer til tilrettelegger da han serverte Alvaro Negredo etter en halvtimes spill. Seydou Doumbia reduserte før hvilen, men Negredo brukte kun seks minutter av andre omgang på å punktere kampen.

Russerne og Doumbia fikk nok et trøstemål før Negredo løp seg fri og nikket inn sitt tredje for kvelden på overtid.

afp
afp