bridget
bridget

Hva har skjedd med «Bridget Jones»-stjernens ansikt?

Paparazziene kjente henne ikke igjen på motefest.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Av Ingrid Treborg

Det var ikke alle som skjønte at Renee Zelwegger (44) var en av gjestene under en motefest i New York.

Blondinen var tilnærmet ugjenkjennelig – såpass ugjenkjennelig at flere av de drevne fotografene på festen, Armani's One Night Only, ikke skjønte at det var Oscar-vinneren de hadde med å gjøre.

– Er dette virkelig henne, spør Daily Mail, og skriver at Renee tilsynelatende har fått seg både «nye kinnbein» og en mistenkelig glatt panne. De skriver at det eneste gjenkjennelige på henne, er leppene.

Full ansiktsløftning?

renezz (Foto: LuMarPhoto)
Kjendisblogger Perez Hilton hinter om en ansiktsløftning, og sikter til at de en gang så smale øynene hennes nå er vidåpne.

Han har laget en avstemning, hvor 16.000 har stemt på om de tror at Renee har operert seg eller ikke.

97 prosent har svart «Oh heck yes!».

– Det går jo an å se at det er den amerikanske stjerna. Men – hadde hun blitt gjenkjent på gata, slik hun ble i Bridget Jones-tiden, spør The Mirror.

Zellwegers manager ønsker ikke å kommentere den totale forvandlingen, men på Twitter går det hett for seg.

«Det ser ut som om hun har blitt slått med en Botox-spade», skriver en.

«Den største feilen hun noen gang har gjort. Hun har tatt bort alt som var søtt og ødelagt alt. Karrieren hennes er over», skriver en annen.

Fornøyd kirurg

En plastikkirurg sier til Radar Online at Renee «helt åpenbart» har fått øynene opp for Botox, og at det er dette som har forandret hennes karakteristiske utseende med smale øyne og runde kinn.

– Botox hindrer øyenbrynene og pannen å lage uttrykket hun er så kjent for. Øyenbrynene ser mer avslappet ut, slik at øynene blir mer åpne, sier plastikkirurg Anthony Youn til nettstedet. Han synes at skuespillerens nye look er strålende, og han mener hun er vakrere enn noen gang.

– Hun ser fantastisk ut – faktisk bedre enn da hun debuterte i «Jerry Maguire», sier han.

Braksuksess i Hollywood

Renee Zellweger ble verdensberømt i «Jerry Maguire» i 1996, og var siden å se i «Nurse Betty» (2000), «Jeg, meg selv og Irene» (2000) og «Chicago» (2002).

Hun ble om mulig enda mer populært da hun spilte i «Bridget Jones' dagbok» (2001) og «Bridget Jones - På randen» (2004). I 2010 trakk hun seg tilbake som skuespiller, og bestemte seg for å satse på regissør- og produsentyrket.

ff (Foto: Dimitrios Kambouris, © kr)