hugo lloris, david nielsen (Foto: SCANPIX)
hugo lloris, david nielsen (Foto: SCANPIX)

Nielsen raser etter Lloris-smellen: – Det fullstendige idioti å spille videre

Den tidligere Brann-spilleren brukte selv flere år på å komme seg etter smellen i 2009.

Spurs-keeper Hugo Lloris' stygge smell med Evertons tanksenter Romelu Lukakus kne i helgen har fått mye oppmerksomhet i etterkant.

Lloris ble først liggende utslått på banen, før han etter hvert kom til seg selv igjen. Den franske landslagsmålvakten var veldig klar på at han ville tilbake på banen, og etter lengre diskusjoner med Spurs' medisinske apparat var han tilbake mellom stengene.

Reaksjonene i etterkant lot ikke vente på seg. TV 2s Aleksander Schau slo fast i Premier League-studio at det var «en ren, skjær skandale at han får fortsette», og fikk støtte fra norske eksperter på hodeskader.

Les også: – Lloris burde vært tatt av banen

Tidligere Brann-, Start- og Strømsgodset-spiller David Nielsen reagerer også beslutningen om å la Lloris få fortsette.

– Det er stygt. Det handler ikke om å være tøff. Det er det fullstendige idioti å spille videre, sa han på programmet Fotballsnakkis på TV 2 Sport mandag.

Nielsen var selv offer for en stygg hodeskade i 2009. Den daværende Brann-spilleren gikk rett i bakken etter å ha kollidert med lagkamerat Azar Karadas under en seriekamp mot Stabæk. Dansken nektet først å forlate banen og forsatte å spille kampen. Nielsen segnet til slutt om på overtid og ble sendt på sykehus med hjernerystelse etter kampen.

Det angrer den tidligere Nest Sotra-treneren bittert på.

– Det er det dummeste jeg noensinne har gjort. Det er ikke som å brekke et bein, der du kan se med en gang at du ikke kan spille videre. Med en hodeskade så vet du ikke hva som skjer der inne, eller hvor stygt det er, sier han.

Nielsen merket ettervirkningene av skaden i flere år etterpå.

– Jeg hadde mén etter det i lang tid, og var lyssensitiv i opptil to år etter den smellen. Det er først det siste året jeg har vært helt fri for mén, sier Nielsen.

Se Hugo Lloris-situasjonen her:

765396