KASTER KLÆRNE I PLAYBOY:  Marta Wójcik (til venstre) og Aida Bella fikk Playboy tilbud etter melon video. (Foto: Faksimile: Playboy / Facebook)
KASTER KLÆRNE I PLAYBOY: Marta Wójcik (til venstre) og Aida Bella fikk Playboy tilbud etter melon video. (Foto: Faksimile: Playboy / Facebook)

Disse OL-håpene kastet klærne i Playboy

Melon-video førte til modelloppdrag.

Sammen med tre mannlige utøvere har kortbaneskøyteløperne Aida Bella og Marta Wójcik fått oppmerksomhet for innsamlingsprosjektet «X dni do Soczi» (X dager til Sotsji) i hjemlandet Polen.

Målet var å hjelpe til med å finansiere veien til OL ved å sørge for at utøverne hadde tilstrekkelig med midler tilgjengelig, og innsamlingsaksjonen har nå nådd målet om å få inn like i underkant av 40 000 kroner.

Men Bella og Wójcik har de siste dagene fått ekstra mye oppmerksomhet. De har nemlig kastet klærne for den polske utgaven av Playboy, og på coveret poserer de to med skøytene som sine våpen.

– «X dager til Sotsji» fikk mye oppmerksomhet i medie etter en kort video jeg og Marta deltok. Etter å ha vært i flere tv-programmer ble jeg kontaktet av Playboy, sier Aida Bella til 24Opole.pl.

I videoen befinner de to skøyteløperne seg på kjøkkenet, der de skal dele opp en melon. Det fikser de på særdeles originalt vis.

Se videoen som startet det hele her:

766578

– En mulighet man bare får én gang
Men før Bella bestemte seg for å si ja til Playboy, måtte hun ta en prat med mannen sin først.

– Jeg måtte selvsagt diskutere forslaget med ektemannen min, og sammen fant vi ut at det er en mulighet man bare får én gang i livet, forteller hun.

Dermed ble det ja fra både Bella og Wójcik.

– Bildene ble tatt i en varm atmosfære og med profesjonelle folk. Vi følte oss som kjendiser, vi ble tatt vare på og manglet ikke noe som helst. Vi følte oss komfortable i det som var en uvanlig situasjon for oss, sier Bella.

Fullt OL-fokus
Men selv om den polske Playboy-utgaven nå har nådd butikkhyllene, er det ikke lenger bildene det dreier seg om for de to. De neste ukene handler alt om én ting.

– Vår største drøm er å komme til de olympiske leker. Alt handler om det nå, sier jentene til tvn24.pl.

Om OL-drømmen går i oppfyllelse avgjøres de neste ukene. Kvalifiseringsstevnene i italienske Torino og russiske Kolomna denne helgen og neste helg avgjør hvem som får reise til Sotsji.