SENKET OILERS: Lørenskog tok skalpen til Oilers. (Foto: Grøtt, Vegard/NTB scanpix)
SENKET OILERS: Lørenskog tok skalpen til Oilers. (Foto: Grøtt, Vegard/NTB scanpix)

Lørenskog senket Stavanger: – Veldig surt å tape en slik match

Lørenskog med sterk borteseier i Stavanger.

Stavanger - Lørenskog 3-4:

Stavanger/Bergen (TV 2 Sporten): Lørenskog startet sesongen med 20 minuspoeng, men øyner nå muligheten til å sikre seg plass i sluttspillet.

LES OGSÅ: Lørenskog og Tønsberg bøtelegges for bluss

I torsdagens oppgjør mot regjerende sluttspillmester Stavanger i GET-ligaen tok Lørenskog en sterkt 4-3-seier.

Se kampsammendrag og samtlige scoringer i videovinduet øverst!

– Det er veldig surt å tape en slik match. Vi spiller en bra kamp, og resultatet kan gå begge veier. Men dessverre tippet det Lørenskog sin vei

– Skikkelig surt
Oilers' Tommy Kristiansen var langt nede etter nederlaget.

– Det er veldig surt å tape en slik match. Vi spiller en bra kamp, og resultatet kan gå begge veier. Men dessverre tippet det Lørenskog sin vei, sukket han overfor TV 2 Sporten etter kampen, før han slo fast:

– Jeg synes vi gjør en veldig godt kamp og holdt et høyt trøkk hele tredje periode. Vi var veldig nære på slutten å sette inn 4-4-målet

Lørenskog-trener David Livingston var fornøyd med å ta nok en seier mot en av forhåndsfavorittene til seriegullet i GET-ligaen. I den forrige serierunden ble Vålerenga slått.

– Vi gjør en skikkelig god kamp mot et skikkelig godt lag. Men det er alltid kjekt å spille mot Stavanger i Stavanger. De gir oss veldig god motstand og det er jevne kamper, sa David Livingston.

– Ja, det var sannelig et flott mål. Kurt David. Jeg bare siktet på nettet og den gikk inn. Pucken fikk høy fart

Suser fra Davis
Erik Boisvert sendte hjemmelaget i ledelsen i første periode, men to fulltreffere av Marius Trygg og Wacey Rabbit snudde kampen til Lørenskogs fordel.

I andre periode utlignet Kurt Davis til 2-2 for Stavanger på vakkert vis da han sendte pucken i krysset fra langt hold.

– Ja, det var sannelig et flott mål. Kurt David. Jeg bare siktet på nettet og den gikk inn. Pucken fikk høy fart, sa Davis om scoringen.

Men i tredje periode viste Knut Henrik Spets at han ikke vil være noe dårligere. Fra langt hold dundret han pucken i nettet og satte inn den avgjørende 3-2-scoringen for Lørenskog.

Jaktet febrilsk på utligningsmålet
Fem minutter før slutt sendte Rabbit Lørenskog opp i ledelsen med sin andre for dagen, men like etter reduserte Oilers til 4-3 ved kaptein Snorre Hallén.

Oilers jaget i sluttminuttene febrilsk utligningsmålet og produserte en rekke gedigne sjanser – men fikk ikke pucken i mål og måtte se seg slått 4-3 i sin egen ishall.

– Oilers virket som om de sluttet å gå på skøyter da Lørenskog satte inn 4-2-scoringen, men det tok ikke mange sekunder før de slo tilbake. Men det holdt ikke inn for Oilers, selv om dette var en skikkelig spennende og underholdende ishockeykamp, oppsummerte TV 2-ekspert Bjørn Erevik.