PSGs Zlatan Ibrahimovic kan blottlegge de fleste forsvar (Foto: MIGUEL MEDINA, © tlr)
PSGs Zlatan Ibrahimovic kan blottlegge de fleste forsvar (Foto: MIGUEL MEDINA, © tlr)

Zlatan sendt til MR-undersøkelse etter kneskade

Zlatan Ibrahimovic mister PSGs oppgjør mot Lorient.

Nå frykter svenskene at Europas kanskje heteste spiller for øyeblikket skal gå glipp av playoff-kampen mot Portugal, melder Aftonbladet.

Zlatan Ibrahimovic forklarer selv hvorfor han går glipp av fredagens oppgjør mot Lorient i Ligue 1.

LES OGSÅ: Se Zlatans firemålshow: Hælscoring og skudd i 150 km/t

– Jeg er ikke med fordi jeg har en kjenning med skaden i kneet. Jeg har vært gjennom en MR-undersøkelse og valgte å hvile i denne kampen fordi vi har flere viktige kamper fremover

Håper på raskt comeback
– Jeg er ikke med fordi jeg har en kjenning med skaden i kneet. Jeg har vært gjennom en MR-undersøkelse og valgte å hvile i denne kampen fordi vi har flere viktige kamper fremover. Jeg føler meg sikker på at det skal gå bra, opplyser Zlatan i sin egen app «Zlatan Unplugged».

PSG sliter med store skadeproblemer for tiden. Både Javier Pastore, Christophe Jallet og Thiago Silva har i det siste slitt med skader.

– Silva er ikke tilgjengelig enda. Pastore og Jallet har sett bra ut hele uken og er med i troppen, så får vi se om de spiller. Jo flere spillere som er tilgjengelige, jo flere alternativ er det. Men det er treneren som avgjør til slutt, poengterer Zlatan.

Sveriges VM-playoffkamp mot Portugal spilles om to uker.

Selv om Zlatan skulle bli raskt friskmeldt etter sin kneskade, må kanskje stjernespissen belage seg på ufrivillig hvile fremover.

LES OGSÅ: TV 2s eksperter mener Zlatan fortjener Gullballen

FIKK KAMPBALLEN: Zlatan Ibrahimovic holder opp symbolet på at var kampens store spiller da PSG gjestet Anderlecht. (Foto: FRANCK FIFE/Afp)
FIKK KAMPBALLEN: Zlatan Ibrahimovic holder opp symbolet på at var kampens store spiller da PSG gjestet Anderlecht. (Foto: FRANCK FIFE/Afp)

Går mot streik
Det går mot nemlig mot streik i fransk fotball i slutten av november.

Et møte mellom president François Hollande og representanter fra landets fotballforbund torsdag ga ingen løsning.

Regjeringen i Frankrike har ikke til hensikt å vike på forslaget der rike må betale 75 prosent skatt av lønnen. Alle som tjener mer enn 1 million euro (drøyt 8 millioner kroner) blir rammet av skatteskjerpelsen.

Fotballklubbene ønsker et unntak for å kunne opprettholde konkurranseevnen med utenlandske storklubber.

Zlatan Ibrahimovic og de andre stjernene i Ligue 1 kan dermed komme til å gå ut i streik om en måneds tid. Den svenske superstjernen tjener trolig 15 millioner euro (drøyt 120 mill. kr) i PSG