kirke med sprut
kirke med sprut

Kirke penis-mobbes på Facebook etter Google Earth-bilde

Til tross for å bli gjort narr av, har kirken humor. Se hva de svarte på sin egen Facebook-side.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

AV Beate Sneve Larsen

En ny krike i Dixon, Illinois i USA, har fått litt uheldig oppmerksomhet etter at de flyttet inn i sitt nye bygg. For det som fra bakkeplan ser ut som et flott hus bygd rundt et gammelt tre, ser fra oven ut som en kjempestor penis.

Avslørt på internett

Det er kart-tjenesten Google Earth som avslører den virkelige fasongen på bygget, og det tok ikke lang tid etter at kirkens folk hadde flyttet inn i bygget før de første reaksjonene kom på nettstedet Reddit der en bruker skriver «dette er formen på en ny kirke som akkurat har blitt bygd i min hjemby». Og kommentarene lot ikke vente på seg, alle så hva hva bygningen lignet på.

At det i tillegg blir spylt med noe som antakeligvis er en brannslange fra bygget og ut på gaten, gir bygget en enda mer natrutro fasong.

Svar på tiltale

Det er kirken The Christian Science Society som holder til i kirken, og morsomt nok er slagordet deres «rising up» eller stå opp.

Da en av de som hadde sett bildet på Reddit og Google Earth postet et bilde av bygget sett ovenfra, på kirkens egen Facebook-side, fikk han svar på tiltale.

– Bare så dere vet det, skrev han som en kommentar.

– Det kommer et gigantisk fikenblad snart, skrev kirken tilbake, og viser med det at de virkelig har en ironisk tilnærming til det hele.

Kirken har på Facebook også postet flere kommentarer om bygget, og faktisk fotomanipulert inn et bilde av et fikenblad over krikebygget sitt.

– Bygningen var egentlig designet rundt et vakkert eiketre i stedet for å fjerne eika. Bygget er energi-effektivt med sin sørlige vendte fasade, skrive kirken blant annet som en kommentar til bildet de har postet.

kirke-med-fikenblad
kirke-med-fikenblad