HISSIG: Chris Brown har vært i retten før. Dette bildet er fra rettsaken der han ble dømt for mishandel mot sin kjæreste Rihanna.  (Foto: KEVORK DJANSENZIAN, © FJB/dec)
HISSIG: Chris Brown har vært i retten før. Dette bildet er fra rettsaken der han ble dømt for mishandel mot sin kjæreste Rihanna. (Foto: KEVORK DJANSENZIAN, © FJB/dec)

Chris Brown slo ned linselus

Artisten risikerer nå fengselsstraff etter å ha slått ned en 20-åring.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Av: Wibeke Nord Haugland

Den amerikanske artisten Chris Brown ble arrestert etter en slåsskamp utenfor et hotell i Washington DC natt til søndag.

Nå kan CNN avsløre hva som trolig utløste slåsskampen. I en politirapport forteller det tjue gamle år gamle offeret hva som skjedde.

Ville være med på bilde

20-åringen har fortalt til politiet at han forsøkte å bli med på et bilde som Brown poserte på sammen med en kvinnelig fan utenfor hotellet.

Men da linselusen snek seg for tett på, hisset artisten seg opp og reagerte med å si «I'm not down with that gay s**t». Ifølge rapporten sa Brown også: «I feel like boxing», for så å plassere en lukket knyttneve midt i ansiktet på den tjue år gamle mannen.

BRUKTE KNYTTNEVEN: Det var her på fortauet utenfor Hotel Washington i Washington DC at en 20 år gammel linselus ble for plagsom for Chris Brown natt til søndag. (Foto: APTN)

Ifølge CNN skal livvakten til Brown også ha blandet seg inn i slåsskampen, og gitt linselusen nok et slag i ansiktet.

Risikerer fengsel

Både livvakten og Chris Brown ble arrestert kort tid etter krangelen. Den tjue år gamle mannen ble sendt til sykehuset for behandling for et forslått og hovent ansikt, men han ble raskt skrevet ut.

Politiet har uttalt til til TMZ at Brown ikke skal ha vært ruset på hverken alkohol eller narkotika da episoden inntraff.

Men dette er ikke første gangen Chris Brown har vært i trøbbel. Artisten soner fortsatt en prøvetid etter dommen han fikk for å ha mishandlet sin daværende kjæreste Rihanna. Så dersom Brown blir dømt skyldig under prøvetiden, risikerer han fengsel.

I januar ble det også meldt at Chris Brown var involvert i et slagsmål med musikeren Frank Ocean utenfor et platestudio i Los Angeles.