TOBARNS PAPPA: Carsten Skjelbreid ble pappa for andre gang.  (Foto: Stella Pictures)
TOBARNS PAPPA: Carsten Skjelbreid ble pappa for andre gang. (Foto: Stella Pictures)

Carsten Skjelbreid ble pappa igjen

– Rett og slett fantastisk!

Av Stine Eriksen

Fredag ble «Skal vi danse»-programlederen Carsten Skjelbreid (41) tobarnspappa. Han og kona Tonje Kristin Skjelbreid (38) fikk en sønn, og ifølge pappa selv er alt vel med både mor og sønn.

– Alt står til med både mor, far og sønn. Det var en skikkelig robust plugg på 55 cm som kom til verden i dag tidlig. Rett og slett fantastisk, sier Carsten Skjelbreid.

Selv om fødselen skjedde i dag, stiller den sporty nybakte pappaen som programleder på morgendagens «Skal vi danse»-sending.

– Alt gått fint og alle har det bra, så jeg stiller i morgen for å lede country og western-aften på «Skal vi danse» sammen med Guri, sier han.

Se bilder av Skjelbreid som tenåring her.

Travel høst

Carsten Skjelbreid og Tonje Kristin Skjelbreid giftet seg i 2011, og sammen har de en datter som fyller to år i desember.

Nå som Carsten og Tonjes lille sønn har kommet til verden, er pappa fortsatt veldig opptatt som programleder. Det har paret tatt høyde for.

– Det blir hektisk i hjemmet med ei lita ei på snart to år, men det er bare koselig. Og med en baby til så har vi lagt en plan. Jeg har jo veldig snille foreldre og svigerforeldre, så vi er dekket opp, har Tonje tidligere fortalt TV2.no.

Og pappa Carsten stiller opp når han kan.

– Carsten er veldig til stede når han er til stede, og så er han veldig borte når han er borte. Men det er godt planlagt nå, sa Tonje til TV2.no.

FIKK EN SØNN: Carsten Skjelbreid og kona Tonje Kristin Skjelbreid fikk en sønn, og paret et nå tobarnsforeldre.  (Foto: Stella Pictures)
FIKK EN SØNN: Carsten Skjelbreid og kona Tonje Kristin Skjelbreid fikk en sønn, og paret et nå tobarnsforeldre. (Foto: Stella Pictures)