Nytt bortetap for Tromsø i Europaligaen

Tromsø står fortsatt uten seier etter tre kamper i gruppespillet i Europaligaen. Torsdag ble det 0-1 for russiske Anzji på bortebane.

Burmistrov (Foto: KIRILL KUDRYAVTSEV, © kk/ski)

18 minutter var spilt da Nikita Burmistrov ga hjemmelaget ledelsen. Det ble kampens eneste scoring. Han ble spilt fri inne i feltet, og alene med Tromsø-målvakt Benny Lekström gjorde han ingen feil.

Dermed har TIL bare ett poeng etter halvspilt gruppespill. Det kom i 1-1-kampen hjemme mot Sheriff Tiraspol 3. oktober. I den første kampen mot Tottenham ble det 0-3-tap på bortebane.

Russerne styrte det meste av kampen, og Tromsø-spillerne var ofte for upresise i spillet sitt. Likevel kom gjestene til et par gode sjanser. I første omgang skjøt Thomas Kind Bendiksen i stolpen, mens innbytter Morten Moldskred misset alene med keeper snaut ti minutter etter hvilen.

Anzji var nær 2-0 etter en snau halvtime, men Benoit Angbwas avslutning fra rundt to meters hold gikk i tverrliggeren.

Vadim Demidov var ubenyttet reserve for Anzji. (©NTB)